La Passionen lounasta


Kävimme La Passionessa lounaalla hiihtolomaviikolla pari kertaa. Maanantaina menimme lounaalle tietämättä listaa, ja saimme paprikalla täytettyjä tomaatteja. Onneksi suostuivat tekemään minulle paprikattoman vaihtoehdon. Perjantaina oli pakko mennä uudelleen, kun tiesimme listan; simpukkapastaa. Tämä vähän niin kuin köyhien ritareiden kanssa – jos tällaista harvinaista herkkua on listalla (Suomessa, maakunnissa), ei voi jättää väliin.

Tomaatit olivat ihan ok, samoin pasta. Tämä tarkoittaa, että valtavia ja tajunnan räjäyttäviä makuelämyksiä jäimme paitsi, mutta tyytyväisiä olimme.

Alkusalaattipöytä on runsas. Ensimmäisessä ottamassamme alkusalaattipöytäkuvassa heillä ei vielä ollut edes kylmäpöytää salaateille, seuraavalla kerralla sellainen oli jo hankittu.

Pääruoka tarjoillaan pöytään, joka tuo tasokkuuden tuntua. Lisäksi on teen ja kahvin viereen vielä jälkiruoka. Itse en ole niin suuresti jälkiruokien ja makean ystävä, mutta kyllä pieni ja maukas jälkiruoka lisää tunnetta, että rahalle on saatu vastinetta.