Lappeenrannan Gringos Locos, varsin locoisa!

Tuli testattua Lappeenrannan Gringos Locos jo toistamiseen, ja mikäli vanha sanonta kutinsa pitää, niin toinen kerta toden sanoo. En rakastunut tex mex -ruokaan vieläkään, vaikka se ihan hyvää olikin. Illallisseurani Tiina sen sijaan on kovasti tex mex -ruuan ystävä, joten ruokapaikka valikoitui varsinaisesti hänen makunsa mukaan.

Minulla kun menee ihan suloisen sekaisin quesadillas, enchiladas ja muut meksikaanoruokien nimet, en voi ihan takuuseen mennä siitä, että onnistun valikoimaan nyt oikeat nimet ruuillemme.

Epäilen, tai siis tästä omasta ruuastani olen melko varma, että se oli Tostadas limemarinoiduilla jättikatkaravun pyrstöillä:


Tiinan annos oli ulkonäöltään houkuttelevampi kuin minun, ja tietenkin iski annoskateus. Eli kai minun pitää käydä tuo Tiinan annos joskus sitten testaamassa. Luullakseni annos oli Quesadillas kanalla:


Ruoka oli makuuni hieman liian tulista, punaiset pepperonit täytyi poistaa kokonaan ennen syöntiä. Maissilätty annokseni alla oli ihanan rapea, sitä olisin voinut syödä melkein enemmänkin. Creme fraichea lukuun ottamatta annos salaatteineen ja katkarapuineen ei ollut turhan tuhti, vaan oikein sopiva siihen, että otimme vielä jälkiruuat. Tiina otti kahvia ja jätskiä, minä mussutin appelsiiniletut. Ihan hyvää ja OK, mutta eipä maailmani tuosta mullistunut.

Mansikkajätskiä Tiinalle


Appelsiiniletut

Hyvä seura, parempi mieli! Ilta oli mukava ja maailma on nyt taas astetta parempi paikka elää.

Ravintolassa ei ole mitään varsinaista vikaa (paitsi että se on ketjupaikka). Ihan kiva, hyvä, bra. Mielelläni menen uudelleenkin opettelemaan tex mex -ruokien saloja.

P.S. Tässä ravintolassa on mielenkiintoista se, että illallisen päätteeksi sitä ihan kuin vahingossa saattaa lipsahtaa yökerhon puolelle ja illalliselta paluu menee aamutunneille. Ihan vaan isot pojat ovat kertoneet. Ja ei, emme Tiinan kanssa käyneet tällä kertaa bilettämässä.