Lutrausta ja laaturuokaa

Kurpitsarisotto

Le Biff on Rotîsseurs-kilvellä varustettu á la carte -ravintola Holiday Club Saimaan yhteydessä.

Kävimme viime perjantaina ensin puljaamassa kylpylässä ja sen jälkeen maistuikin varsin tasokas illallinen Le Biff -ravintolassa.

Tilasimme Mikolle menun, johon kuului juuriselleri-omenakeittoa aurajuustokreemillä, Le Biffin klassikkopippuripihvi ja jälkiruuaksi mustikka-valkosuklaajuustokakkua. Itselleni otin hirvipastramin ja kurpitsarisottoa paistetulla vuohenjuustolla. Söimme tosin alkupalat sovitusti ristiin, Mikko söi pastramin ja minä keiton.

Mainittakoon, että pippuripihvi on luomunautaa ja se valmistetaan Josper-puuhiiligrillillä. Ei huano!

Palvelu pelasi hyvin, talon leivän ja hauskoissa pikkutonkissa tarjotut keittiön tervehdykset otimme ilolla vastaan, annokset olivat kauniita, tasokkaita ja maistuvia, eikä viiniäkään ollut moittiminen.

Kaikki oli hyvää, mutta mikään yksittäinen annos tai makuelämys ei varsinaisesti noussut ylitse muiden. Odotuksemme ehdottomasti täyttyivät, vaikka eivät varsinaisesti ylittyneet, koska osasimme odottaa korkeaa tasoa jo ennakkotietojen (ja hinnan) perusteella. Lämpimästi suosittelen tätä laadukasta paikkaa!

Keittiön tervehdys
Hirvipastrami
Pippuripihvi
Juustokakku

Kuriositeettina mainittakoon, että erittäin osaava ja ystävällinen tarjoilijamme ei ollut kyllä pukeutunut ihan Rotîsseurs-kilven vaatimaan asuun, vaan oli selvästikin karannut viereisen O´ Learys-ravintolan puolelta. Hommansa hän kuitenkin hoiti kilven takaamalla ammattitaidolla.