Mainioita makuja La Olivan grillistä


Lappeenrantaan on nyt viime aikoina auennut useampi uusi ravintola. Juuri eilen aukesi Amarillo, huhtikuun alkupuolella hotelli Lappeen yhteyteen Trattoria Casa ja aivan maaliskuun lopulla ravintola La Oliva. Aloitetaan La Olivasta.

Saimme pöydän varattua vasta avautuneeseen ravintolaan vielä samana päivänä, tosin sunnuntai-illaksi. Istuimme melko pienessä korkeassa baaripöydässä, mutta ihan hyvä siinä oli syödä. Ja mikä vielä parempaa, vain hyvää siinä syötiinkin.


Alkupalana meillä oli grillattuja jättikatkarapuja ja limeaiolia sekä grillattua lammasta ja kuminajukurttia. Yksinkertaisesti hyvää, ihana grillin maku!

Pääruuaksi söimme grillattua entrecotea ja valkosipulia sekä grillattua brasilialaista härän sisäfileetä. Mikon ruoka tuli ensin liian kypsänä, mutta jopa tarjoilija oli heti toteamassa meidän kanssamme tämän epäkohdan, ja annos otettiin takaisin keittiöön saman tien ja uusi tuotiin hetken kuluttua täydellisen raakana. Ammattimaisesta toiminnasta jäi todella hyvä mieli, lisäksi moka huomioitiin hinnassa mukavasti. Palvelu oli muutenkin kauttaaltaan oikein hyvää.

Ja sitten siihen makuun: Molemmat annokset olivat makumaailmoiltaan hienot, jälleen grillin maku tuli hyvin esiin, kuten grillatussa ruuassa kuuluukin.

Jos jostain pitää vähän rutista, niin menihän siihen illalliseen aikaa, mutta tupa olikin täynnä ja ravintola vasta aivan alkutaipaleellaan.

Lämmöllä voimme suositella!

P.S. Hassu sattumus illan kulussa oli, että eräs todella tunnettu paikallinen rokkari, seuranaan yksi nimeltä mainitsematon Putous-näyttelijä, oli tulossa syömään juuri keittiön ollessa sulkeutumassa, eikä heitä otettu enää sisään, vaikka ravintola oli vielä tunnin kuitenkin auki. Mikko sen sijaan sai uusinta-annoksensa vielä sen jälkeen, kun rokkari oli käännytetty ovelta. :D