Maukas tonnikala-annos Lappeenrannan Casanovassa

Ravintola Casanovan grillattua tonnikalaa Heh, ei ole vaikea huomata, että minulle maistuu tonnikala. Edellinen arvostelunikin nimittäin on tonnikalapihvistä. :) En vaan voi vastustaa, vaikka tiedän, että parhaimmillaankin tuore tonnikala on WWF:n keltaisella listalla. Vihreälle listalle pääsee sentään onneksi toinen herkkuni, muikut.

Söimme siis tässä eräänä iltana Lappeenrannan Casanovassa. Kaikki sujui mallikkaasti, annokset ja lasku tulivat nopeasti, tarjoilijat olivat ystävällisiä. Annoksesta en oikeastaan voi sanoa mitään muuta kuin NAM! Mitkä maut ja makujen sinfoniat! Tonnikala oli asteen verran liian kypsää, mutta nautin siitäkin joka haarukallisella. Erityismaininnan annoksessa saa ihana pinaattilisäke ja tonnikalan päällä ollut mahtava "kastike", jossa oli ainakin öljyä, kirsikkatomaattia, kaprista ja pinjansiemeniä. Annoksessa maistui ihanasti myös sitruuna.

Kun olen näin lyhyen tekstin aikana käyttänyt jo useamman kerran adjektiivia ihana, voin kyllä taata, että annos maistui minulle. Lisäksi myös ruokaseuralaiseni Paulan annos, pasta jättikatkaravuilla, oli mainiosti onnistunut. Katkarapua maistaessaan Paula jopa livautti jotain sen suuntaista kuin "kokovartalo-orgasmi". *reps* :D
Sitruunainen jättikatkarapupasta