Muikuttelua Prinsessa Armaadalla ja Kourulan Cup-kuppilassa

Päädyimme ulkoruokintaan viime viikolla Lappeenrannassa Vinhan ja Paulan kanssa. Minä halusin testata Prinsessa Armaadan muikut, Vinha otti kasvislautasen halloumijuustolla. Paula pärjäsi lasillisella punaviiniä.

Ja kuinkas sattuikaan, samalla viikolla söin lounasta Kourulan Cuppilassa tietäen, että keskiviikko on siellä kalapäivä, ja päädyin syömään jälleen muikkuja.

Molemmissa paikoissa muikkuannos oli herkullinen, joskin valitsisin itse mieluiten muikkujen kanssa raikasta salaattia, en muussia, jota nyt tarjottiin molemmissa paikoissa. Armaadalla jopa kysyin, voisiko muikut saada salaatilla, mutta eipä tuo onnistunut.

Armaadan muikut olivat rapsakammat, mutta myös hinta oli Cuppilaa rapsakampi, 14,40 euroa. Cuppilan lounasmuikut irtoavat noin seitsemällä eurolla.

Mutta ihan kyllä täytyy kehua molempian annoksia, muikuttelija sai mitä kaipasikin. Muikut ja muutakin järvikalaa kaikkien Saimaan äärellä tahi läheisyydessä sijaitsevien ravintoloiden listoille, hep!


Kourulan Cup Kahvilan lounasmuikut ja tartar-kastike, sitruunaakin sain, kun kävin pyytämässä. Valaistus ei tee tälle annokselle oikeutta, pahoittelen.


Vinha salaattipedin takana ja ULKOMAAN IHMETYS - KYPROSLAINEN KASVISPAISTOS: välimerellisiä kasviksia, halloumjuustoa


Prinsessa Armaadan muikut eli PIKISAAREN PAISTETUT MUIKUT: Saimaan muikkuja, perunamuusia