Picnic toimii ympäri Suomen!

Olen ehkä jopa hieman yllättynyt, kuinka hyvää salaattia Picnicistä saa. En ole mikään ketjuravintoloiden ylin ystävä, mutta Picnic sattuu sijaitsemaan reitilläni, kun saavun kokousreissuillani metrolla Helsingin juna-asemalle. Muutaman kerran olen jo poiminut omavalintaisen salaatin Picnicistä mukaani ja nauttinut sen junassa matkalla Lappeenrantaan.

Olen tykästynyt salaattiin jopa niin paljon, että piti sitten käydä testaamassa myös Lappeenrannan Picnic. Ihan yhtä hyvää oli! Jotain iloa siitä, että kyseessä on ketju; ei tarvitse Helsinkiin asti mennä salaatille ;)

Salaattiin kuuluu vihreä pohja tuorekurkulla ja puolikuivatulla tomaatilla. Kahden täytteen salaatti on 9,90 euroa, mutta minun suosikkiini kuuluu kolme täytettä, ja hintaa tulee euro lisää.

Tässä suosikkisalaatissani on marinoituja porkkanatikkuja, tonnikalaa ja juustolastuja. Päälle cashew-pähkinöitä, ja kastikkeena toimii sitruunavinaigrette. Patonki kuuluisi hintaan, mutta se jää minulta aina syömättä, joten jätän sen nykyään ottamatta.

Ihan pakko sanoa painokkaasti, että tämä setti toimii. Suosittelen!