Piilipuuhun pitsalle!


Olin huomannut jo joitain aikoja sitten, että Piilipuun listalle oli ilmestynyt tonnikalapitsa. Jihuu! Piilipuun pitsasta ennenkin pitäneenä oli selvää, että tätä täytyy päästä maistamaan. Tilaisuuden tullen sitten huristelimme Savitaipaleelle.

Tuhti tonnikalapitsa sisälsi tonnikalaa, marinoitua punasipulia, tulista tomaattikastiketta ja cheddarjuustoa. Lisäksi otin pitsaani tietenkin vielä valkosipulia.

Pitsa oli miellyttävän erilainen. Runsas ja täynnänsä makuja. Tuhti pitsa ei ihan yhdeltä istumalta kokonaan mahaan mahtunut, mutta hyvää se oli kylmänä kotonakin.

Suosittelen! Kyllä Piilipuun takia kannattaa Savitaipaleelle ajaa, vaikka vähän kauempaakin kuin Lappeenrannasta. Ja täytyy nyt vielä mainita, että palvelu Piilipuussa on aina ollut todella ystävällistä, jopa tuttavallista oikein mukavalla tavalla.

Äskenkin jo hetki mietittiin Piilipuun pitsaa, mutta harmiksemme keittiö oli tältä illalta jo mennyt kiinni. Pitsa jäi nyt haaveeksi, mutta blogi syntyi. Meillä syödään tänään sitten kotikutoinen pasta bolognese, pitkästä aikaa. Isännän lempiruoka :)