Ravintola Korova Pietarissa

Huomasin matkakertomusblogistani (Tanjan matkamittari: http://tanjan-matkamittari.blogspot.com/) että minulta on jäänyt kirjoittamatta blogissa lupaamani ravintola-arvostelu pietarilaisesta Korova-ravintolasta.

Bongasimme ravintolan Pietarin kuukausiohjelmalehdykäisestä. Kuten arvata saattaa, sinne eivät päädy edukkaimmat kulmakuppilat, vaan niiden hinnoissa näkyy, että niillä on varaa mainostaa matkailijoille tarkoitetuissa lehdykäisissä. Mikkoa kuitenkin himotti pihvipaikka, joten Korovaan sitten suuntasimme.

Melko hinnakkaita ruuat olivat, yläkuvassa seisova pihviannos tuli maksamaan reilut kolmisenkymppiä euroissa. Viiniksi olisimme halunneet Beaujolais-viinin, jota ravintola mainosti edullisena uutuutena. Mutta kappas vaan, edullista viiniä ei ollutkaan enää jäljellä. Muut viinit olivat sitten sen verran hinnakkaita, ettemme raaskineet pulloa ottaa, vaan lasilliset saivat riittää sille illalliselle.

Alkupalaksi meillä oli ceasar-salaattia ja fetasalaatti:


Pääruuaksi Mikolla oli pihvi kuten kuvasta näkyy ja miulla jotkut kanajauhelihapalleroiset (alakuva). Miun annos ei ollut kovin arvokas, mutta ihan ok. Mikon hintava pihvi oli oikein maukas. Tosin yhden yhtä kasvista tai salaatinlehteä ei kumpaankaan annokseen kuulunut. Saimme olla tyytyväisiä, että olimme tilanneet alkusalaatit.


http://decadencegroup.ru/korova/