Ravintola Limoncello Tallinnassa

Limoncello, alakerta Nyt kyllä yritän urakoida näitä blogitekstejä vähän tiuhempaan tahtiin, vaikka sitten tekstin laadunkin kustannuksella. Huomaan aina siinä vaiheessa, kun joku pyytää suosittelemaan jotain ravintolaa, että juu, olen kyllä käynyt monessakin ravintolassa kyseisessä paikassa, ja voisin laittaa linkkiä blogitekstiini, mutta kun se blogi onkin vielä kirjoittamatta...

Kevättalvesta kävimme illallisella Tallinnassa Limoncello-ravintolassa. Ja voi että osasi olla hyvää! Menimme melko myöhään, joten saimme olla ravintolan alakerrassa ihan kahdestaan, lähtiessämme olimme viimeiset asiakkaat. Tarjoilija oli mukava ja tilaukset hoituivat, vaikka tarjoilija ei venäjää tai suomea osannutkaan. Yhteiseksi kieleksemme valikoitui minun ruosteessa oleva vironi, mutta sepä ei tahtia haitannut.

Alkupalaksi nautimme äyriäissalaattia ja kanasalaattia aurinkokuivatulla tomaatilla. Äyriäissalaatti olisi vaatinut hieman tuhdimman sitruunan minun makuuni, mutta muuten alkupalat olivat oikein maistuvat.

Äyriäissalaatti

Kanasalaatti aurinkokuivatulla tomaatilla Pääruuaksi otin ankkaa appelsiinikastikkeella, Mikko naudanpihvin sienikastikkeella. Ruoka oli herkullista & mehevää, ja sitä oli vähintääkin riittävästi. Kypsyysasteet molempien lihoissa olivat onnistuneesti medium-. Omaan annokseeni en ottanut perunoita, vaan lisäkesalaatin, joka oli mukavan raikas, mutta turhan suuri minulle. Jälkiruuaksi nautimme limoncellot, kuten paikan henkeen kuuluu. ;) Mitäpä sitä voi muuta tuohon todeta - mainio illallinen. Suosittelen!

Nettisivut: http://www.limoncello.ee/

Ankkaa appelsiinikastikkeessa

Naudanpihvi sienikastikkeella.