Ravintola Wolkoff jälleen aivan omaa luokkaansa

Kävimme jälleen kerran lounaalla Wolkoffissa. Eikä voi kuin kehua!

Alkupalapöydässä erityisesti hurmaavat marinoidut herkut: kikherneet, punaiset pavut, härkäpavut, mustat pavut, valkoiset pavut, kesäkurpitsa, varsiselleri yms. Tuoreista herkuista mainittakoon vesimeloni, tomaatti ja maustettu kaalisalaatti.

Keittopöydässä oli tänään maukasta tomaattikeittoa. Leipäpöydän tummat ja vaaleat leivät ovat aina tuoreita.

Pääruokavaihtoehtoja tänään oli kaksi: simpukkapasta ja lihapata. Otin pastan, Mikko padan. Ja kaiken sen alkupalailun, keiton ja leivän jälkeen yhäkin jaksoimme annoksemme loppuun.

Pakko sanoa, että Wolkoffin lounasruuat yllättävät yleensä aina positiivisesti. Mikään ei maistu tylsältä tai tavalliselta, vaan aina on joku kiva vivahde, mauste, idea. Lisäsin omaan pastaani hieman sitruunaa, ja ruoka oli erittäin hyvä ellei täydellinen. Mikkokin kehui omaansa.

Jälkiruuaksi lounaaseen kuuluu teetä tai kahvia. Tee on tavallista, mutta sitruuna pelastaa ;)

Totesin lounaan jälkeen Mikolle, että jo pelkkä lounastaminen Wolkoffissa voisi tehdä kurjastakin elämästä elämisen arvoista - paljon sanottu, mutta ei kaukana totuudesta mielestäni :D

Ei Wolkoff ole huono illallispaikkanakaan, mutta lounaasta erityisen tekee paras tuntemani salaattipöytä keittoineen ja leipineen.

*hehkuttel*