Ristorante Con Amore - italialainen ravintola Lappeenrannassa

Sinisimpukkakeitto Lappeenranta on saanut italialaisen ravintolan, jee! Lappeenranta on saanut hyvän italialaisen ravintolan, jee jee!

Olemme käyneet pari kertaa syömässä Lappeenrannan uudessa italialaisessa ravintolassa, Con Amoressa. Ruoka on erinomaista, palvelu ystävällistä, kaikki toimii. Ainoana miinuksena mainittakoon, että sijainnistaan johtuen ravintola ei voi olla auki kuin kauppakeskuksen aukioloaikoina. Tämä tarkoittaa, että ravintola on auki lähinnä päiväaikaan, arkena klo 19 asti, lauantaina joutuvat sulkemaan jo viideltä. Juomia menisi varmasti paljon enemmän kaupaksi, jos ravintola voisi olla illallakin auki. Ja katetta juomista tulee kuitenkin paremmin kuin ruuasta.

Toim. huom. tammikuu 2014: Ravintola on jo pitemmän aikaa ollut auki perjantaisin ja lauantaisin ysiin, joka on jo huomattava parannus alkuperäiseen. Myös ravintolan viihtyvyyteen on edelleen panostettu. :)

Carpaccio ja tryffeliä

Tomaattia ja mozzarellaa

Calzone tonnikalalla

Spagetti Bolognese


Lohisalaatti


Äyriäispasta

Parmankinkkupitsa. Puolikas tosin, otettiin toinen puolikas suosiolla kotiin. Kaikki on ollut hyvää. Carpacciossa tryffeli oli niin tujua, ettei sitä pystynyt ihan noin paljon syömään, ainakaan minä en, mutta italialaisen omistajan oma suosikki se on. Calzone oli yksinkertaisen herkullista tuoreine herkkusienineen. Sinisimpukkakeitto taas oli ihan täysiosuma; chiliä, valkosipulia, tomaattia yms., ihanat runsaat maut! Myös valkosipulinen äyriäispasta maistui uskomattoman hyvältä. Tosin samalla aterialla simpukkakeitto ja äyriäispasta simpukoineen oli ehkä vähän liikaa simpukoita yhdellä kertaa. Parmankinkkupitsa ei juuri parempi olisi voinut olla.

En voi muuta kuin suositella lämmöllä! Lounas meillä on vielä testaamatta, mutta kunhan sopiva tilaisuus tulee, niin sinne siis ja tänne taas.

Netissä: http://www.conamore.fi/