Rossossa saa syödäkseen, kun syö elääkseen - ei elä syödäkseen

Tapaksia


Kävimme eräänä syyskesäisenä iltana ihanan ystäväni Paulan kanssa ilallisella Lappeenrannan Rossossa. Tapakset olivat tarjouksessa, 2 euroa/kpl, joten päätimme testata niitä. Oliiveja, artisokkaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, paahdettua vuohenjuustoa ja friteerattuja mustekalarenkaita. Ihan hyvää ja ihan tavallista. Maukkainta oli oliivien pestotyyppinen öljy.

Pääruuaksi Paulalla oli Boscaiola-pasta ja minulla härkää ja tattikastiketta. Toistan itseäni, eli ruoka oli jälleen ihan hyvää ja ihan tavallista. Pihvi oli liian kypsä, kuten niin usein armahan Suomemme maakuntaravintoloissa. Hyvityksenä jäätelöpallo, kuten niin usein armahan Suomemme maakuntaravintoloissa.

Härkää ja tattikastiketta

Pastaaks tässä

Hyvitysjäätelö & hieno perhoskoriste :DMainittava on ehkä jälleen, että Rosson salaatinkatike on aina hyvää. Tosin raastepöytä jää melko vähälle maistelulle, kun tilataan myös alkupalat. Viini oli myös hyvää ja edullistakin; 19 euroa pullosta on vähintään kohtuullinen tarjous.

Kuten niin usein armahan Suomemme maakuntaravintoloissa, ei siis mitään uutta auringon alla, ruuan saralla. Sen sijaan Paula oli kesällä löytänyt uuden mielenkiintoisen harrastuksen, sohvasurffauksen (CouchSurfing). Vautsi vau! Muut kuulumisemme saavatkin sitten mieluummin altistua blogiani vähemmälle julkisuudelle.