Secret Santa ilahdutti

Anoppini ihanista jouluruuista aion kirjoittaa blogipostauksen, myös osa joululahjakirjoistani ansaitsee tulla esitellyiksi blogissani, mutta aivan ensimmäisenä haluan kiittää Starboxin Secret Santaa, ja omaa Secret Santaani.

Lahja nimettömänä vieraalta ihmiseltä, vaikkakin saman blogiyhteisön jäseneltä, on mielenkiintoinen jo ajatuksena, ja Secret Santa -konsepti oli minulle uusi, jännä kokemus.

Saamani lahja ilahdutti, se oli hauskasti kekseliäs – luulin saavani tyyliin ruokakirjan – ja erityisesti ajatuksella kirjoitettu kortti lämmitti sydäntäni.

Blogini perusteella Secret Santa pitää minua ennakkoluulottomana tyyppinä, josta on kiva kokeilla kaikkea uutta – ja vaikkei Starboxin blogini kovin henkilökohtainen olekaan, niin kyllähän sieltä on näköjään luettavissa, minkälainen tyyppi täällä kirjoittelee :)

Kiitos Secret Santani, pääsen taas ennakkoluulottomasti kokeilemaan jotain uutta; puhdistava graanaattiomenanaamio ja vegaaninen luomuraakasuklaa ovat uusia, toivottavasti miellyttäviä tuttavuuksia.

P.S. Saamassani lahjassa on paljon pinkkiä, ja epäilen, ettei Secret Santa kai blogini perusteella ole voinut tietää sen olevan mustan ohella lempivärini, mutta hyvin osui ;)