Sen täydellisen metsästys: Ylioppilastalon borssikeitto

Kylläpä Aalef tarjoili herkullista borssikeittoa tänään Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilastalolla! Opiskelija- ja henkilökuntaravintolana ruoka oli vieläpä edullista.

Jos joku ei satu tietämään, borssikeitto on yksi lempiruuistani, ja borssikeittojen maistelussa & kokkailussa minulla on meneillään ikuinen "sen täydellisen metsästys". Täytyy myöntää, että tämä soppa ei kyllä kisassa kauas jää! Voittaa useimmat ravintolaborssit mennen tullen.

Kaikista lähimmäksi täydellistä on päässyt Viipurin Sojuz-ravintolan borssikeitto, joka oli taivaallisen hyvää. Se tarjoiltiin ruukusta, jonka päälle oli leivottu leipää. Sojuzin keittoa pidän tässä täydellisyystaistossa tällä hetkellä ykkösenä, eli verrokkina, jota ei vielä yksikään borssi ole ohittanut. Harmikseni Sojuz on sulkenut ovensa jo aikapäiviä sitten. Sen täydellisen metsästys jatkukoon.

P.S. Kuva ois kiva, muttei tullut mieleen kouluruokalassa, ennen kuin oli liian myöhäistä. Toim. huom. Lisätty kuvaksi lapsuudenkodissani isälleni kokkaama borssikeitto.

P.P.S. Miltäkö sitten maistuu SE täydellinen borssikeitto? Samalta kuin kauan sitten Jaltalla. ;)