Sisäelimiä georgialaisittain - kutchmatchi

Odzjahuri, "varman päälle -ruoka" Kävelimme eilen Pietarissa tuulessa ja tuiskussa - ehkä tuisku on vähän liioittelua, heh - melkoisen matkan keskustasta Mindal-ravintolalle (Angliiskaja naberezhnaja 26) vain kuullaksemme, että ravintola on varattu koko illan, vasta kymmenen jälkeen kannattaisi uudelleen kysellä pöytää. Neljä tuntia on pitkä aika nälkäiselle, joten päätimme etsiä toisen ruokapaikan mahdollisimman läheltä. Lähdimme kävelemään kohti edessä siintävää votkamuseota, ajattelimme syödä museon ravintolassa. Matkan varrelta bongasimme kuitenkin georgialaisen ravintolan nimeltä Tefsi, joten vodkamuseon sapuskat saivat jäädä tällä kertaa.

Tilasimme georgialaiseen tapaan pöydän koreaksi erilaisia herkkuja ja nostelimme kaikkea omille lautasillemme. Halusimme testata pari uutta ruokalajia ja osan kanssa pelata varman päälle. Tämä kannattikin, nimittäin toinen pääruuistamme oli sisäelimiä... jäi syömättä. :D

Sisäelimiä granaattiomenan siemenien kera. Maistuis varmaan sullekin? ;)

Hatsapuri guriiski ja juustopallot

Baszhe lohella ja kaalia georgialaisittain Hatsapuri oli juuri niin hyvää kuin odottaa saattaa, kaali georgialaisittain oli meille uusi tuttavuus, erittäin miellyttävä sellainen. Pitää opetella itsekin marinoimaan kaalia tuolla tavalla. Baszhe oli kovin kalaisa, mutta pähkinäkastike on aina yliveto. Odzjahuri ei pettänyt, kuchmatchi oli kamalaa. Oikeasti. Maistui vähän lampaan päältä. Molemmat olisi voinut jättää kokeilematta. 

Ravintolan omat nettisivut eivät juuri tällä hetkellä toimi, osoite olisi
http://www.tefsi.ru. Vkontaktesta ja Facebookista löytyy sivut.