Tasty Food Lappeenrannan Kourulassa on vertaansa vailla

Kävi perinteiset; osa ruuasta oli jo nälkäisen vatsassa, kun heräsi ajatus kuvan ottamisesta. :) Lappeenrannan Kourulassa on erityisen hyvä kepsula. Libanonilaisen kokin kebab-pitseria Tasty Food on vertaansa vailla. Suurinta herkkuani on paahdettu tonnikalarulla, siinä on kaikki maut kohdallaan. Kastikkeet, joita raflassa käytetään, ovat paljon parempia kuin peruskepsuloiden mieto vai vahva -kastike, joka enemmän ja vähemmän maistuu samalta kaikkialla muualla. Välimeren kebab, joka on Lappeenrannan ensimmäinen kebab-ravintola, tekee myös poikkeuksen omalla herkullisella kastikkeellaan ja valkosipulikastikkeellaan.

Tasty Foodissa on peruslistan lisäksi aina välillä jotain uutta tarjolla. Milloin on tex mex -ruokaa, milloin libanonilainen meze. Se on kiva lisä, koska eihän kukaan (kai?) jaksaisi maailman tappiin vetää aina pitsaa tai kepsua samalta listalta, tai ainakaan niin usein, että se toisin leivän yrittäjälle. Me ollaan kyllä jaksettu käydä syömässä "se tavallinen" eli tonnikalasalaatti puoliksi ja tonnikalarulla tai kepsurulla puoliksi aina silloin tällöin. Sen verran usein kuitenkin, että tunnemme omistajan ja pienen alennuksenkin aina listahinnasta saamme. Kyseessähän on kuitenkin meidän lähin ravintola! :)

Tasty Food on kivalla tavalla erilainen, rehti, viihtyisä ja ruoka on takuulla hyvää. Ruokaa tullaan hakemaan tai syömään paikan päällä muistakin kaupunginosista paljon. Kesällä on ihana istua terassilla auringonpaisteessa herkuttelemassa. Suosittelen, kesät talvet!