Testissä Joensuun Bar Playn ruokatarjonta

Olisimme sunnuntai-illan ratoksi halunneet mennä Joensuun ravintola Kieloon syömään, mutta juuri ennen lähtöämme muistimme, että Kielo on nykyisin sunnuntaisin kiinni. No voihan nenä!

Päädyimme sitten testaamaan Joensuun torin laidalle ilmestyneen uuden kuppilan, Bar Playn ruokatarjontaa. Ruokaravintolahan Play ei suoranaisesti ole, vaan lähinnä ajanviettopaikka, jossa voi viihtyä niinkun hyvin ja kauan, että rupeaa tekemään mieli huikopalaa.

Listalla oli caesar-salaattia muutamalla eri tavalla tarjottuna, kolme erilaista burgeria sekä kanansiipiä. Ihan napoteltavaksi olisi ollut mm. mozzarella-tikkuja, kuorrutettuja jalapenoja, ranskalaisia yms.

Valitsimme alkuun pienet salaatit: Natural Caesarin, 2x Caesarin katkaravuilla. Pääruuaksi jokainen maistoi erilaisen burgerin, kanan, naudan ja lampaan.

Caesar katkaravulla:



Caesar Natural:

Caesar-salaatit olivat varsin riittoisat, vaikka ne pieninä tilasimme. Tosin enimmäkseen annos sisälsi jäävuorisalaattia, ja sitäkin puimurilla ajetun kokoisina järkäleinä. Kastiketta oli liian vähän, joten annos oli hieman tylsän makuinen. Parmesaania annoksessa oli kyllä ihan riittämiin, sekin tosin hieman isoina paloina.

Kun nyt sanon, etten lähtisi annosta kehumaan, tarkoitan, että jos sitä vertaa _oikean_ ravintolan tarjontaan. Bar Play on kuitenkin sporttipubi, jossa pelin tiimellyksessa muutaman tuopillisen jälkeen annokset saisivat varmasti paremmat arvostelut. Ja kaiken lisäksi, salaattiannoksen hinta oli vain 5 euroa, joten _oikeassa_ ravintolassa olisi turha odottaa edes tervehdystä sillä rahalla.

Lammasburgeri:


Kanaburgeri:


Burgerit saadessamme ensimmäinen ajatus oli, että annos on valtava syötäväksi salaatin päälle. Ja näin se sitten menikin, kukaan ei jaksanut annostaan ihan loppuun asti, Mikko pääsi lähimmäksi.

Hieman täytyy jurputtaa myös burgeriannoksista. Ranskalaiset olivat makuumme liian suolaisia, tosin paikoitellen suolaa oli onneksi osunut hieman vähemmän. Burgereiden pihveissä maistui sivumakuna ihan kuin häivähdys muovia. Mistä lie johtuu, tiedä häntä. Ja sivumaku oli tosiaan sekä nauta-, kana- että lammaspivissä.

Lopputulemana seuraavaa: Astuessamme kotiovesta sisään tuoksui nenäämme Maman päivällä keittämä kaalikeitto. Totesimme kuin yhdestä suusta, että kaalikeitto olisi ollut parempi sunnuntai-illallisvaihtoehto kuin Play. Toimituksen huom., Mama on erinomainen kotikokki.

Mutta siis, vaikka illalliselle Playhin ei ehkä kannata mennä, pelaamaan tai seuraamaan peliä ilman muuta. Ja jos nälkä yllättää, ei ole varmaan yhtään hullumpi idea tilata annosta kylmän juoman kylkeen, siihen annokset ovat aivan sopivia.

Tarjoilija oli todella ystävällinen, joskin hieman mietityttää, miten hän pärjää yksinään, kun ruokaakin kuitenkin välillä joutuu vääntämään, ja ihmisiä on kenties myös tiskillä kärkkymässä juotavaa. Me emme kuitenkaan joutuneet missään vaiheessa odottamaan tilauksiamme, päin vastoin, oikein nopeasti kaikki sujui.

Bar Play Joensuu:
http://www.pko-ravintolat.fi/service.cntum?pageId=140380