Tohmajärven paras ravintola, Hekariin


Ravintola Hekariin on meille tuttu jo sen alkuajoilta Tikkalasta*, eilen kävimme siellä ensimmäisen kerran sen muutettua Tohmajärvelle. Heti on sanottava, että saslikki vie yhäkin kielen mennessään! Ja mökiltä on yhäkin alle vartin ajomatka Hekariiniin!

Omistajapariskunta kertoi viihtyneensä hyvin Tohmajärvellä, ja että paikallisetkin ovat hiljalleen ruvenneet löytämään heidät myös ruokailutarkoituksessa. Saslikki on kuulemma joillekin paikallisille ollut vieras käsite, mutta onneksi ovat uskaltautuneet maistamaan. Saslikista Tohmiksen kansallisruoka ;)

On varmaan ihan hyvä, että listalla on grillatun ruuan lisäksi myös muuta, kuten hampurilaisia ja pitsoja, niin kyllä sieltä jokaiselle jotain mieleistä löytyy. Toki saslikki ja muu hiiligrillissä tehty ruoka on Hekariinin vetonaula ehdottomasti. Tekisi silti mieli joku kerta testata pitsakin, mutta eilen päädyimme molemmat saslikkiin.


Ihan erityisesti ilahdutti se, että saslikin kaveriksi oli tarjolla myös kasviksia, riisiä tai tattaria ranskanperunoiden sijaan. Kasvislisukkeen sai kaiken lisäksi vielä ilman paprikaa, joten minullekin maistui ilman vatsavaivoja :) Ja ruuan kaveriksi on tarjolla myös punaviiniä!

Herkullinen illallinen terassilla, nam! Suosittelen!

*Tässä on blogini Hekariinista Tikkalassa: Tikkalan paras ravintola, Hekariin