Tuurikokki, edukasta ruokaa ja hyvää palvelua

Tuurikokin herkullinen tonnikalapasta

Lounasravintola Tuurikokki on Etelä-Karjalan ammattiopiston opetuskeittiö ja -ravintola Lappeenrannassa, jossa ammattikoulun 1-3 luokan oppilaat valmistavat ja tarjoilevat ruokaa edulliseen hintaan. Keittiössä puuhaa opiskelijoiden ja opettajan lisäksi vielä ruoka-alan asiantuntija apuna.

Ruuat ovat olleet aina moitteettoman herkullisia, usein jopa ilahduttavan erilaisia – huomaa, että mielikuvitusta on aina välillä uskallettu käyttää. Salaatti- ja leipäpöytä ovat monipuoliset, ja jälkiruokaa on kahvin ja teen lisäksi aina tarjolla. Koko hoito maksaa 7,50 euroa, vaihtoehtona on yleensä myös edullisempi lounas tai keittolounas. Tarjoilijat ovat ystävällisiä ja jopa huomattavan kohteliaita; eihän nuorta asiakaskuntaa edes muissa lappeenrantalaispaikoissa teititellä.

Salaatit ja leivät otetaan noutopöydästä, kuten myös kahvi, tee ja kahvileipä, mutta pääruoka-annos tuodaan pöytään samoin kuin jälkiruoka-annos ja ruokajuomat. Juomalaseja myös täytetään ruokailun ajan tarjoilijan toimesta. Tällaista satsia ei näillä hinnoilla ole muualla tarjolla!

Tuurikokin ruokalista: http://www.ekamo.fi/ajankohtaista/ruokalistat