Viipurin Opera tarjoaa ruokaa ja klubimeininkiä


Nautimme mainion päivällisen elokuisena sunnuntaina Viipurin Opera-ravintolassa. Olimme parhaat ja ainoat asiakkaat siihen aikaan päivästä. Iltaisin diskojytkeen aikoihin joskus on ollut täyttäkin.


Ruokalista oli pitkän pitkä, tällaista ei Suomessa nähdä koskaan. Listalla oli kaikkea venäläisen keittiön herkuista sushiin. Päädyimme ottamaan alkupalaksi borssikeiton ja tomaattisalaatin. Pääruuaksi valitsimme fonduen. Kaikki oli erilaista ja herkullista. Borssi ei ollut kympin suoritus, mutta antaisin 8½, joka on tässä lajissa varsin mainio arvosana. Kaikki oli kuitenkin hyvää, kaikkea oli riittävästi jos ei liikaakin, eikä mitään ollut hinnalla pilattu.

Kirsikkatomaatteja, rucolaa ja parmesaania


Sovetskoje shampanskoje oli lämmintä, mutta saimme jäitä sen kaveriksi. Hetken mietimme, ovatkohan jäät kraanavedestä vai pullovedestä tehtyjä, mutta emme kehdanneet kysyäkään, joten rohkeasti vaan kokeilimme. Vatsanväänteiltä säästyttiin, joten pullovettä oli käytetty.

Suharikit eivät petä


Suharit "taidekuvassa" :D


Borssia

Otatteko smetanaa? Toki, eihän borssia syödä ilman! (paitsi Sodexholla)


Ihan ei kaikkea jaksettu syödä.Herkkua on siinä monenlaista.


Ja sitten vaan lihat poreilemaan. Alle 40 euroa tästä lystistä on todellakin kohtuuhinta. Voin kyllä suositella niin ruokapaikkana kuin menomestanakin. Osoite on Linnakatu 25, eli Krepostnaja 25, ravintola on samassa talossa leffateatterin kanssa, eli ihan keskustassa.