Wolkoff - parhaita paloja!

Illallinen Wolkoffissa alkaa talon leivällä. Illallinen Wolkoffissa oli jälleen tunnelmallinen, mielenkiintoinen ja maukas. Kaikki toimi, kaikki maistui, kaikki onnistui. Ei oikein muuta voi illalliselta toivoa.

Keittiöntervehdys alkuun ja toinen vielä ennen jälkiruokaa tekivät pitkästä kaavasta vielä hieman pitemmän, ja myös tämä miellytti meitä kovasti. Kyllä Mikon synttäreitä kelpasi viettää koleana toukokuun lauantai-iltana Wolkoffin lämpimissä tunnelmissa!

Keittiöntervehdys

Parsaviikkojen kunniaksi otin alkupalaksi parsaa.

Parsan kaverina voisulaa ja parmesania, nams!

Savuliharillette Mikon alkupalana.

Ankkaa minun pääruokanani.

Chateaubriand Mikolla

Keittiöntervehdys II

Juustoja ja kastikkeita

Suklaakeitto Sinne siis nautiskelemaan uudelleen ja uudelleen!