Wolkoffin bliniviikot

Blogautus on otsikoitu Wolkoffin bliniviikot, vaikka varsinaisesti blinien takia emme Wolkoffiin menneetkään. Polkaisimme Ainon kanssa maanantaina käyntiin vuosittaisen Cross-Cultural Encounters -kurssimme ja illalla perinteisesti lähdimme puimaan kurssia ja sen kehittämistä hyvän ruuan äärelle. Valitsimme Wolkoffin, jonka laatuun voi luottaa.

Ilta ruokineen ja juomineen oli erittäin onnistunut. Aino tilasi omanlaisensa kala-annoksen, kun listalta ei suoraan löytynyt hänen ruokavaliolleen sopivaa. Minä olin lounaan skipattuani niin nälkäinen, että päätin ottaa tuhdit blinit.

Aino kehui annostaan kovasti, ja talon valkoviini sopi hienosti kalalle, samoin kuin blineille. Blinejä jaksoin syödä kuusi, jonka jälkeen olin korviani myöten täynnä. Blinien täytteitäkin jäi hävettävän paljon syömättä. Ehkäpä niitäkin voisi tuoda ensin hillitymmin, sitten lisää, jos blinejä rupeaa uppoamaan enemmän.

Jaksaa kyllä ihmetyttää ja nauratuttaa pari kaveriani, hoikat KooMikko ja Pokkiska, joista KooMikko on todistetusti vetänyt 15 bliniä ja Pokkiska pienenä naisena 14. En ihan ymmärrä, mihin mahaan. :D

Blienien kaveriksi kahdenlaista mätiä, suolakurkkua, sienisalaattia, sipulia, smetanaa, rapusalaattia, lohta ja kinkkua.

Ainon kala-annos, jossa oli alkuperäisen annoksen kanssa samaa vain kala.Tyytyväinen luennoitsija hyvin ansaitulla illallisella. Vaikka blinit maistuivat, niin silti kovempi suoritus oli Wolkoffin slaavilainen menu viime elokuussa. Oih ja voih, voisipa ajassa palata taaksepäin - ei muuten, mutta saisimmepa ottaa tuon illallisen uudelleen kauniissa elokuisessa illassa Wolkoffin sisäpihalla...

Tässä slaavilainen menu, katso ja ihastele: Tanjan maistamista esittää, Wolkoffin slaavilainen menu