Hymyssä suin kirjoitettua

Nykyään kun kirjoitellaan paljon tekstiviestejä, Whatsappeja, meseviestejä ja muita sellaisia niin tulee kirjoitettua aika paskaa suomea - no se sama paska suomi siirtyy todella helposti myös sähköpostiviesteihin ja muihin teksteihin... sen takia tulee todella usein väärinymmärryksiä kun lukee toisten otsa kurtussa kirjoittamia tekstejä.

No toinen asia mikä on viimeaikoina kuumentanut mun tunteita on se, että jos ei kertakaikkiaan ole mitään hyvää sanottavaa mistään, niin miksi edes sanoa. Joo, toki on ihan jees, että annetaan palautetta, mutta senkin voi antaa rakentavasti. Nimittäin, huomasin sen, että otsakurtussa, vihaisena ja pettyneenä kirjoitettu teksti tartuttaa sen tunteen lukijaan. Helposti. Se tunne voi tarttua jo ihan muutamasta sanasta. No, tämä tästä.

Sitähän miä vielä, että aloitin tänään kuukauden mittaisen some-paaston tai puhutaanko lähinnä Facebook-paastosta. On nimittäin niin, että se vie ihan älyttömästi mun aikaa ja suuren lohkareen keskittymiskyvystä. Ja se on alkanut vähän jurppimaan mua. Ainakin tää ensimmäinen päivä on sujunut ihan jees. Mietin vaan nyt illalla sitä, että mihin hittoon miä tarvitsen puhelinta... koska ei sillä juuri muuta käyttöä ole kuin Facebookin kyttääminen. Sen verran mua näkyy siellä, että täällä blogissa kun jotain postailen niin linkkaan nää sinne... 

Katotaan minkälaista urputuspuhetta multa ensi viikolla alkaa tulla, kun aloitan sellaisen 1400 kalorin elämän...