Matka kohti uutta minää jatkuu: Töihinpaluumietteitä

Niin, maanantaina alkaa työt sairasloman jälkeen. Vähän jännittää syömisten ja juomisten mitoittaminen työpäivän ajalle, miten simahdan työmatkapyöräilystä, saanko dumppeja töissä ja miten niistä selviän. 

Täytenee valita sellaisia varmoja - jo tutuksi tulleita ruokia töihin - ei ehkä dumppaa niin helposti. Oon nimittäin täysin toimintakyvytön jos tulee oloja. Miten muistan syödä ja juoda töissä - ajattelin nimittäin laittaa oman luurini äänettömälle, koska mä hermostun aina kun se piippaa jotain - keskittyminen herpaantuu.

Maanantaina mä voisin aamiaiseksi syödä puuroa - as always. Aamukahvit sitten töissä kahdeksalta. Matkaa varten otettava Siripirit mukaan. Yhdeksältä proteiinismoothie, kymmeneltä juomista. Lounaaksi muussia ja jauhelihakastiketta. Kahdeltatoista juon, yhdeltä syön jonkun jogurtin ja kahdelta päiväkahvi. Kolmelta proteiinismoothie ja neljältä juon. Sitten fillaroin kotia ja syön päivällisen viideltä. Kuuden ja seitsemän aikaan huolehdin juomisesta ja kahdeksalta iltapala. Töihin pitää ottaa sitrusvettä - joka ei tee ällöoloa ja piimää.

Nyt kun tätä tässä suunnittelee, niin uskon, että säännöllisen ruokarytmin noudattaminen ja riittävän usein syöminen on helpompaa kun on töissä. Mutta että tietenkin on se tietty rytmi pitänyt jo tässä kotona ollessa opetella. 

Niin, olen tässä huomannut, että jos unohtaa syödä, tulee helposti syötyä seuraavalla kerralla liikaa ja höpsöjä asioita. Jotenkin liian kiire täyttää vatsa lähinnä hiilihydraateilla. Ja sitten herkästi dumppaa. 

Kiitos kaikille ihmisille vesivinkeistä. Kokeiltuna on nyt sitrusvesi ja se ei aiheuta huonoa oloa. Kokeilin myös vesimelonivettä - ja se maistuu lähinnä makealle kurkulle. Ei siis saa kannatusta meillä. Pitänee kokeilla muita hedelmiä ja marjoaja myös. Parempaa se on kuin makeutusaineella makeutetut mehut. 

Mutta joo, sairasloma on ollut jännittävä. Uutta oppinut joka päivä itsestä ja omasta vatsasta. Sen kun vielä oppisi, että miten se toimii, kun nyt se tuppaa toimimaan väärissä paikoissa - kuten ruokakaupassa. Värit kakkosessa välillä hämmentävät ja koska mulla on sisätautilääkärin kontrolli jo kesäkuun alussa eli ei ens mut sitä seuraavalla viikolla, on mun varmaankin pidettävä jonkilaista kaksupäiväkirjaa sitä varten... Koska nytkään en muista, koska olisin viimeksi käynyt kaksulla. Luumusoseet kehiin, sillä luulis irtoavan.   

Mutta uimassa kävin tänään lammessa, saunasta tosin, mutta kuitenkin. Ja fillarikausi korkattu tän kesän kohdalta. Ja se jatkuu ainakin työmatkojen osalta... 

Mutta joo. Ihanaa palata töihin. Säännöllisen elämän ja ihmisten pariin! 

Työkaverit, hold your hats! Here I come!!!