Tarkkana järjestelmässä

Oon vähä päättänyt etten hirmusti kielteisiä asioita kirjoittelis, mutta nyt on pakko kirjoittaa, että missähän mä olisin nyt jos olisin sokeasti luottanut siihen, että järjestelmä toimii ja että ammattilaiset tekevät niinkuin on sovittu. Että Voihan MORGAN!

Kaksi viikkoa sitten torstaina lääkäri soitti ja kertoi, että kaikki Mikkelissä tehtävät tutkimukset on nyt tehty ja ettei leikkaukselle ole estettä ja että hän laittaa lähetteen Joensuuhun.

Ihan uteliaisuuttani aloin viime viikolla kyselemään Joensuun Vatsayksiköstä että minkälainen aikataulu heillä on, ihan jo töittenkin takia. Kun vihdoin Joensuuhun oikeaan paikkaan soitin, niin sieltä ei löytynyt minkäänlaista lähetettä...

Tarkistin omat tiedot kanta.fi palvelusta ja siellä oli vain päivämäärä milloin lääkäri oli soittanut eli 10.11 ja kohta näytti tyhjältä.

Koska Joensuusta ei löytynyt lähetettä niin heräsi uteliaisuus, että olisiko lähete jäänyt Mikkeliin ja siis laittamatta, kuten kävi psykiatrin konsultaatiolähetteelle joka sitten kun se lähti, meni väärään paikkaan..

Soitin siis Mikkelin keskussairaalaan. Eikä sieltä löytynyt ko päivälle merkintää lähetteestä - sain hyvin ympäripyöreitä vastauksia. Mun case oli siis sanelematta vielä. Lupasivat tarkistaa sisätautien polillta tilanteen ja varmistivat vielä minulta että haluan, että minuun ollaan yhteydessä. Tietenkin halusin.

Ihan mielenkiinnosta kävin katsomassa kanta.fi:n äsken... siellä luki seuraavaa... ihan näin ei lääkärin kanssa sovittu ja jännää että tää lausunto tuli päivää jälkeen yhteydenoton...

varmaan voi laittaa mun mielenhäiriön piikkiin sen , ettei lähete ollut lähtenyt... Mutta sisaret ja veljet, olkaa tarkkoja ja oma-aloitteisia jos tuntuu ettei asiat etene...

Rauhaa ensimmäiseen Adventtiin...