Cupcake Cafe

Voiko meillä olla pieniä, persoonallisia kahviloita liikaa? Ei ei. Sen totesin taas kerran, kun äskettäin käväisin Haminassa Raatihuoneentorilla sijaitsevassa Marika Laaksosen ja Pilvi Seitolan omistamassa Cupcake Cafeessa.

Kahvila on kuin pieni huone Lebedeffin kauppakartanona tunnetussa talossa. Se on viihtyisä tila, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Kahvila avattiin Valojen yö-tapahtumassa syksyllä 2014 ensin pop up -kahvila Cupcake Factoryna, mutta jatkoi sitten toimintaansa pysyvänä yrityksenä. Marika kertoo, että kahvila on ollut ja on hänelle eräänlainen projekti. Tällä hetkellä toiminta painottuu hyllyssä olevien tuotteiden myyntiin, mutta jatkossa aiotaan panostaa enemmän tilausmyyntiin. 

Yrittäjät valmistavat kaikki myytävät tuotteensa itse. Heillä on jo kymmenen vuoden kokemus fantasiakakkujen tekemisestä. Ja tuotevalikoimaa löytyy. Fantasiakakkujen lisäksi myynnissä on mm. voileipäkakkuja, keksejä, kinuskiviipaleita, fudgea, paahdettua mysliä, marenkia, erilaisia kaakaoita ja tietysti kahvia. Löytyy myös Mummi ja minä - saippuaa ja itsetehtyjä koruja.


Valojen yö -tapahtumassa 16.9. kahvila on auki ilotulitukseen asti. Poiketkaa ihmeessä!