Lasitaidenäyttely

Hei kaikki lasitaiteeseen ihastuneet, nyt on loistava tilaisuus päästä näkemään paljon töitä yhdellä kertaa! Sevenon Oy:n lasitaidestudiolla Haminassa Kauppakeskus Itäväylässä on avattu Jamilahden kansanopiston lasitaidelinjan toteuttama näyttely nimeltään Onnenkantamoinen. Näyttelyssä on esillä 50 työtä. Se on avoinna ajalla 7.4.-3.5.

Sevenon Oy:n omistaja on lasitaiteilija Anne Takanen. Hänellä on jo 20 vuoden kokemus yrittämisestä. Ensimmäiset työt valmistuivat kotona, piharakennukseen rakennetussa työhuoneessa. Nykyiset näyttävät studiotilat 7-tien varteen Anne avasi kolme vuotta sitten.

Yrityksellä on jatkuvasti tuotannossa oleva mallisto. Klassisimpia tuotteita ovat ruusu- ja pioniaiheiset lautaset sekä erilaiset lyhdyt. Näiden lisäksi Anne tekee uniikkeja tilaustöitä.

Ruusu

 

Pioni

 

Mutta sitten itse näyttelyyn. Päätin valita töiden joukosta kaksi suosikkiani. Vaan tämäpä ei olekaan helppoa. Työt ovat toinen toistaan upeampia. Päädyin lopulta Sari Savolaisen pöytälamppuun, jonka jalka on tehty Tampereen tapettitehtaan tapettitelasta ja Annika Tirkkosen Leijonaan.

Sari Savolainen: Pöytälamppu

 

Annika Tirkkonen: Leijona

 

Lisäää tuotteista osoitteesta www.sevenon.fi.