Fashion Fortress - muotinäytös

Haminan uusin ravintola lienee Linnoitusravintola Kamu!, joka avasi ovensa historiallisen Hamina Bastionin holvistossa viime kesänä. Itse asiassa ravintola on toiminut jo muutaman vuoden aikaisemminkin, mutta eri osoitteessa. Ravintolan tarina on varsin kiehtova ja siihen kannattaa tutustua.

Reilu viikko sitten ravintolan holvistossa järjestettiin vaatesuunnittelija Aleksandra Pohjolan järjestämä muotinäytös Fashion Fortress, jossa esiteltiin hänen upeita töitään nimellä Naiseuden Loisto. Muotinäytöksessä oli myös toinen osa, Elena Karhun Helmen salaisuus.

Aleksandra Pohjola työskentelee Itäväylän kauppakeskuksessa omassa liikkeessään, Atelier Aleksandrassa.

Hän kertoo elävänsä tällä hetkellä unelmaansa:

”Ehkäpä minulla on synnynnäinen taito ommella, sillä ensimmäisen mekkoni ompelin jo 10-vuotiaana. Silloin jo tiesin, että haluan olla vaatesuunnittelija. Piirtäminen, maalaaminen ja pitsien teko olivat minun lempiharrastuksiani. Niitä asioita on myös vaatesuunnittelijan osattavaa.

Ensimmäinen ammattini on taloushallinnon alalla. Suunnittelen ja ompelen juhlapukuja, hääpukuja, historiallisia asuja, hattuja, koruja sekä urheiluasuja esim. luistelijoille ja voimistelijoille. Talvella myös turkisten korjauspalvelua on tarjoilla. Olen tehnyt asuja teatterille sekä Kamun henkilökunnalle."

Muotinäytös oli suosittu. Ja aiheesta! Jatkoa on luvassa. Aleksandra aikoo tehdä tapahtumasta jokavuotisen.