Pop up Cafe Fiesta @ Kotkan Meripäivät

Hei nyt on edetty vaiheeseen, jossa Kotkan odotettu superviikko alkaa olla täydessä vauhdissa! Tarjonta keskittyy kantasatamaan suljetulle alueelle, mutta silmät kannattaa pitää auki muuallakin. Löysin Katariinan torilta entisen linja-autoaseman paikalta persoonallisen kahvilan Pop up Cafe Fiestan

Kahvila on merikontissa. Kontteja on itseasiassa kaksi, toinen on kahvilakontti ja toinen tuotekontti. Ne ovat kenen hyvänsä varattavissa ja ihan ilmaiseksi! Kontit on hankittu ja niitä ylläpidetään Cursorin SELL-hankerahalla. Sen tarkoituksena on auttaa uusia yrittäjiä alkuun. Kontin voi varata, vaikket yrittäjä olisikaan. Riittää, että sinulla on myytävää ja into yrittää. Varausaika voi olla päivästä kahteen viikkoon. Kontteja voi kysellä numerosta 040 190 2564.

Nyt superviikolla tästä päivästä sunnuntaihin asti kahvilakontissa majaa pitää Filippiineiltä Suomeen 20 vuotta sitten muuttanut Leila. Vaikka tila ei ole suuri, herkullista tarjontaa on enemmän kuin monessa muussa kahvilassa. Myynnissä on tonnikala- ja lihapasteijoita, raparperipiirasta, leipävanukasta, mango- ja persikkapasteijoita, marenkiyllätys, italialaista kasvispiirasta, suklaayllätysnappeja sekä kahdenlaisia raakakakkuja: puolukkakinuskiraakakakkua ja suklaa-appelsiinisitruunaraakakakkua. Raakakakut on valmistanut Csilla Nemeth. Aikamoinen lista vai mitä?

Entä sitten kahvi? Se tulee Inka Paahtimolta Kouvolasta. Kahvipavut paahdetaan siellä ja kontissa on laite, jolla pavut jauhetaan, joten jauhettua kahvia voi ostaa myös kotiin mukaan. Kahvia kontissa myy Pamela Inka Paahtimolta. 

Vaaleapaahtoisia kahveja on eniten. Niitä on Etiopiasta, Keniasta ja Tansaniasta. Keskipaahtoinen kahvi tulee Etiopiasta ja tummapaahtoinen Intiasta.

Pamela ja Leila toivottavat asiakkaat tervetulleiksi.