Hamina Tattoo-suklaa

Haminaan perustettiin viime vuonna yhdistys nimeltä Hamina Tattoon Ystävät ry sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoon tukemiseksi. Hamina Tattoo on kansainvälinen, parillisina vuosina Haminassa järjestettävä tapahtuma, jonka aikana kaupunki todella herää eloon. Ensimmäinen Tattoo järjestettiin vuonna 1990. Tänä vuonna elokuun ensimmäisellä viikolla tullaan näkemään ja kokemaan siis jo 14. Tattoo.

 

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti, toiminnallisesti ja taloudellisesti Hamina Tattoon toteuttamista sekä edistää kansainvälisen sotilasmusiikin ja -kulttuurin tuntemusta valtakunnallisesti. Yhdistys järjestää konserttimatkoja ja on mukana Tattoo-työssä pääasiassa talkooperiaatteella.

Viime syksyisessä jäsenillassa tuli esille, että yhdistys voisi hankkia ja alkaa myydä omaa tuotetta. Tällaiseksi valikoitui nopeasti suklaa. Eikä mikä hyvänsä suklaa. Tattoo-suklaan valmistaa Porvoossa PetriS Chocolate Room. Jokainen konvehti on erikseen valmistettu käsin. Rasiassa on kuusi konvehtia maultaan suklaatryffeli, vadelma ja samppanja. 

Tattoo-suklaata on tällä hetkellä myytävänä Haminan S-marketissa, K-market Kanuunassa ja ABC Amiraalissa. Suklaa löytyy myös Facebookista nimellä Hamina Tattoo-suklaa.

Jos haluat mukaan yhdistyksen toimintaan, vaikkapa päivystämään tuotemyyntipisteeseen Tattoo-viikolla, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Satu Kylmälään, puhelin 050 365 9848, klo 17 jälkeen.