Uusinta uutta: Maanatirin Huruksela-tuotteet

Pyörähdin sunnuntaina Haminan teatterin järjestämillä Myllärin markkinoilla linnoituksen Hämeenlinnan bastionissa. Samassa paikassa on myös Galleria Ruutikellari, josta kerroin aikaisemmin. Haminan teatteri on rakentanut kesäteatterin Ruutikellarin taakse ja esittää siellä Ulvovaa mylläriä 14.8. asti.

Mutta nyt ei oltu katsomassa kesäteatteria vaan markkinoita. Myyjiä oli paikalla mukavasti. Kyllä meidän seudulta yrittäjyyttä löytyy!

Yllätyin iloisesti, kun tapasin tuttavani, kotkalaisen Tiinamari Vilkon myymässä aivan ihastuttavia Huruksela-sarjan tekstiilejä. Tyynyliinan ostamista ei tarvinnut kauan harkita. Tiinamari on perustanut yrityksen ja alkanut valmistaa ja myydä Maanatiri-tuotemerkkiä olevia tuotteitaan tänä vuonna. Ensimmäinen koivuaiheinen tuotesarja on nimeltään Huruksela. Siihen kuuluu tällä hetkellä koristetyynyliinoja ja keittiöpyyhkeitä. Myöhemmin myyntiin on tulossa pussilakanoita, verhoja ja muita kodintekstiilejä.

Tiinamari harrastaa valokuvausta ja löysi Hurukselasta (kylä Kotkassa) koivikon, jota alkoi kuvata. Hän tarjosi kuviaan ensin Vallilalle, mutta päättikin sitten perustaa oman yrityksen. Huruksela-sarjan tekstiileihin on painettu Tiinamarin valokuvia. Tuotteet painetaan ja ommellaan Suomessa.


Verkkokauppa maanatiri.fi on aukeamassa lähiaikoina.

Sitä ennen Tiinamari myy tuotteitaan Kotkan Meripäivillä. Sinne siis!