6 x positiivista asiaa marraskuulta

Eletään marraskuun viimeistä päivää. Lumi saapui hiljalleen maahan ja nyt odotellaan jo joulua. Vuosi on jälleen hurahtanut todella nopeasti. On ollut sitä sun toista, mutta nyt keskitytään siihen millaisia positiivisia ajatuksia tai tapahtumia marraskuu pitikään sisällää.

  • Marraskuussa keskityin juttelemaan enemmän lasten kanssa. Pysäytin arjen kiireen ja päätettiin, että joka ilta jutellaan päivän tapahtumista kunnolla. Ja voi, että niiltä tulikin paljon asiaa. Se oli ihanaa.
  • Marraskuun aikana sain hämmästellä ekaluokkalaisen lapsen taitoa useampaan otteeseen. Olin ja olen hänestä erittäin ylpeä!
  • Olen oppinut hengähtämään hektisen arjen keskellä. Tuntuu lohduttavalta poistaa mielestä ne miljoonat askareet ja vain olla siinä hetkessä. Tottakai, ei tämä aina niin luista, mutta tiedänpä ainakin, että pystyn siihen. 
  • Onnitunut ja (mahdollisesti) inspiroiva uutisjuttu minusta ja minimalistisesta elämäntavasta on ollut mielen päällä ja sitä on saanut miettiä hymyssä suin.
  • Kolmas sijaiskissa sai ihka oman kodin viime päivien aikana. Sain myös ihan mielettömän ihanan lapun perheen lapselta, jossa kiitettiin, että olen antanut tälle kissalle sijaiskodin. Se nostatti tunteita pintaan. 
  • Inspiraatio kaikkeen luovaan ja kauniiseen on valtava. Rakastan sitä tunnetta, kun sisuskalut ovat inspiraatiota täynnä. Blogiinkin on monen monta postausta odottamassa kirjoitusta ja hetkeä sen julkaisuun.  

Millaisia positiivisia asioita teille tapahtui marraskuussa? Mikä fiiilis oli marraskuussa kaikkein parhain?

Jonna