7 luetuinta tarinaa

 Kurkistetaanpa millaisia tekstejä te lukijat olette lukeneet eniten vuonna 2017.

7 suosituinta tekstiä, 7 tarinaa.

Suosituimmaksi tekstiksi osottautui tämä ohje hempeisiin pitsisukkiin. Mahtavaa, jos olette tämän ohjeen avulla sukkia neulonut! 

Toiseksi suosituin oli tarinani masenuksesta. Tämä ei yllättänyt ja mielestäni on mahtavaa, että sitä on luettu paljon oman blogianalyytikan mukaan, koska haluankin jakaa mahdollisimman paljon vertaistukea asiaan.  Toivon, että joku on saanut tästä ponnistusta mahdolliseen omaan tai ehkä läheisen hyvinvointia ajatellen. Kiitos, että olette lukeneet tätä!

 Kolmanneksi suosituin oli tarina elämänmuutoksesta, joka sisälsi kuvia uudesta kodista. 

Neljänneksi suostuin oli tarina nuoresta äidistä. Itselleni, ehkä henkilökohtaisin teksti jonka olen kirjoittanut masennukseen liittyvien tekstien lisäksi. Jos joku oma teksti pitäisi valita omaksi suosikikseen se oli tämä. 

Omin käsin väsätyistä joululahjojen tarinastakin pidettiin! Valmistin tosiaan joululahjat tänä vuonna omilla käsillä ja se oli aika huippu fiilis! 

Tämä erittäin vanha teksti paljastui kuudenneksi suosikiksi. Ensimmäisiä villasukkia, joita tein. Ja niihin ilmestyi taivaan värit. Voit edelleen käydä kurkkaamassa tämänkin tarinan

Viimoinen, mutta ei kumminkaan vähäisin. Tarina puhumisesta, puhumattomuudesta. Yksi myös henkilökohtaisimmista ja itselleni tärkeistä teksteistä. Puhuttehan te tarpeeksi? <3

Nyt olisikin mukava kuulla mikä on ollut teidän lukijoiden suosikki teksti tai mieleen jäänyt palanen blogini teksteistä vuonna 2017? Oliko se jokin näistä analyytikan mukaan perustuvista vai kenties joku toinen?

Mukavaa vuoden alkua teille kaikille! <3