Finlaysonin lakanasta housut ja arjen muuta hulinaa

Kouluun on tullut panostettua nyt pitkin kevättä aika vauhdilla. On tehty mekkoa ja on tehty osa näytöstäkin. Vielä viimoiset loppurutistukset ja pian ensimmäinen vuosi koulusta olisikin taputeltu pakettiin. On podettu väsymystä, innostusta, tekemisen meininkiä ja päänsärkyä pohdinnoista ja miettimisistä, jotta saisi mahdollisimman hyvän arvostelun esimerkiksi näytöstä. Perfektionismi itsessäni ei anna periksi, joka on tämän koulun osalta aika hyväkin luonteenpiirre. Tai oikeastaan onko tällä alalla edes tätä piirrettä? Kukapa ei haluaisi hyvin valmistettuja ja kestäviä vaatteita päälleen? - Ja kyllä, kiitettävästi tuli suoriuduttua näiden housujen valmistuksessa.

Näyttöön valitsin jo aikaisemmin valmistamani housut, koska ensimmäisistä löytyi huomattava virhe, jonka tietenkin halusin yrittää korjata. Samalla käytin kierrätystä hyväkseni ja housut valmistui mustasta Finlaysonin lakanasta, joka taas löytyi tekstiilikierrätyspajalta. Kun olen valmistanut vaatteita kierrätystaktiikalla on fiilis sen tekemiseen aivan eri, kuin uuden karhea kangas kangaskaupasta. Vaikka onhan kangaskaupoissa aivan mielettömän ihania kuoseja ja jos etsii jotain tiettyä löytyy se tottakai hieman helpommin, kuin etsiessä kierrätysmateriaaleja. 

Tällä hetkellä arki sisältää lähes päivittäin kymmenen tuntia päivästä muualla kuin kotona ja ne tunnit, jotka saa viettää kotona teenkin sen mielelläni. Se tietenkin sisältää kodin askareita siivoamisesta ruuanlaittoon ja ne kaksi pientä tyyppiä käpertyen kainalooni.

Vaikka arki tuntuu toisinaan melko hektiseltä, koitan istahtaa aina hetkeksi ison kahvikupin ääreen ja nautin niistä hetkistä, joista on jäänyt hyvä mieli. Kuten nämä mustat housut. Kiitettävän suorituksen rinnalla, olen itse myös niihin erittäin tyytyväinen.