Googleta vaan niitä latinalaisia nimiä - Hempee on nyt Mawia

Haluaisin kirjoittaa tähän herkän ja henkeäsalpaavan tekstin siitä miksi blogi päätti (jälleen kerran) vaihtaa nimeä. Tällä kertaa sellaista ei kumminkaan ole.

Mawia sytytti, Mawiaa pyöriteltiin päässä uuden instagram-tilin toivossa. Googletettiin latinalaisia nimiä ja jopa tauteja. - No ei sentään. Nimiä kylläkin. Pyöriteltiin omaa koko nimeä päässä ja siinä se oli. Toisen nimen ja sukunimen risteytys.

Ristitään tämä blogikin siis Mawiaksi ja vettä päälle. Leikisti.

Blogista on syntynyt ihan huomaamatta ala-asteen rättikässätunti. Voi niitä aikoja ja luomuksia. Haluan tehdä, onnistua, epäonnistua, kokeilla ja hassutella lisää kankailla ja puikoilla. Niin kuin rättikässätunnilla konsanaan. Mawia saa ylläpitää sitä tunnelmaa yllä.

Kuinka moni muu muistaa surkuhupaiset ala-asteen rättikässätunnit?

Tällä kertaa kumminkin rättikässätunnit pitävät sisällään myös vastuuta ja arkea. Kaksi lasta. Milloin ne istuvat vieressä viattomina ja vetävät silmukat puikolta kesken neulonan tai milloin saa hyökätä nappaamaan pikku sormet pois ompelukoneen neulasta. Mawia on myös arkea.

Eipä tässä mitään suurempia muutoksia tule tapahtumaan, paitsi seuranta kanavissa. Hyppää siis mukaan uudelle facebook- ja instagram-sivuille! Linkit löytyy alta.

Mukavaa tiistai-illan jatkoa. Itse yritän kasata päätäni tämän päivän amerikanhalkio suorituksestani, joka ei mennyt aivan niin kuin piti. 

Mawia facebookissa

Mawia Instagramissa

Mawia Pinterestissä