Hiljainen marraskuu ja miljoonat lääkkeet

Hiljainen marraskuu.

Olen saanut taistella terveyden kanssa. Tällä kertaa ihan fyysisten kipujen johdosta. Joka ikinen vuosi tulee itselleni ajanjakso, kun sattuu ja tapahtuu. Ravataan lääkärissä niin, että alan jo toivomaan vuositarkastusta, jossa pistettäisiin kaikki kerralla kuntoon. Tosin tämähän ei tietenkään ole mahdollista, kun tulehdukset ja kivut eivät aina ajoitu samalle ajankohdalle.

Paitsi tietenkin minulla. Nyt alkaa jo naurattaa.

Neljännet antibiootit tähän syksyyn. Kaikki erilaisia ja viimeisin koko yön valvottaneeseen hammassärkyyn, joka ei lähtenyt pois normaaleilla kipulääkkeillä. Aamulla kello 5.00 luovutin ja istuin pöydän ääreen jäinen miniporkkana suussani ja kasvissuikalepussi poskellani. Se näky olisi varmasti ollut huvittava. Välissä kahvia ja muutama tunti neulotaa. Tässä kohtaa huomasin jälleen neulomisen auttavan ja unohtavan sen järkyttävän jyskeen poskessani. Täältä voit lukea lisää neulomisen hyvistä terveysvaikutuksista, joista olin ottanut selvää.

Jos jotain positiivista tulisi keksiä näistä koettelemuksista, voin kertoa, että olen oppinut nielemään lääkkeitä! Terveisin, murskattujen lääkkeiden kurlaaja.