Hyvinvointi kuin leikattu paita - Apuna Personal Trainer Siru Könönen

*Toteutettu yhteystyössä Personal Trainer Siru Könösen kanssa. 

Tykkään liikkua, tykkään elää terveellisesti ja hyvinvoivasti. Niin fyysisesti, kuin henkisesti. Joskus kumminkinkin tuntuu, että apu voisi olla tarpeen. Ulkopuolinen apu, joka ottaa ohjat käsiinsä ja kuljettaa lempeästi kohti sitä mitä hyvinvoinniltaan haluaa. Minun kysymyksiini on vastattu Personal Trainer Siru Könösen johdolla, joka auttaa minut alkuun.

Jälleen kerran, mutta tällä kertaa sitä ei tarvitse tehdä täysin yksin! Nyt kerron teille omista tuntemuksista, Sirusta ja mihin tämä vielä johtaa.

Vähän niinkuin paita, leikattu puoliksi. Oma fyysinen kosketus terveyteen on ollut hatarilla teillä. Tarvitsen liikuntaa, jotta hartia- ja niskasäryt, hajonnut polvi ja tietenkin pääkoppa pysyy kasassa. Se on ollut ihan ok tasolla alkuvuoden ajan, mutta hieman liukuvasti epäsäännöllisyydellään.

Se mihin eniten tarvitsin apua on ruokailu. Ja jos liikuntaa kuvasin puoliksi leikatulla paidalla, on ruokailu täysin silppua. Liikkumalla ruokailukin pysyy kumminkin hyvällä mallilla, mutta jos liikunta on epäsäännöllistä kohdistuuhan se sitten syömiseenkin.

Eli minun sanani elämässä täytyisi olla säännöllisyys ja siitä Sirukin kertoi laatiessaan minulle huiput treeniohjelmat ja ruokavinkit toiminta valmiiksi.

Siru on Imatralainen Personal Trainer, joka jakaa saman arvo- ja ajatusmaailman oman kuntoiluni kanssa. Mielekkyys on etusijalla ja Siru toteuttaakin treeniohjelmansa asiakkaidensa toiveiden perusteella ja vaalii kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ketään ei pakoteta lenkille ja salille, jos se ei hyvältä tunnu. Voin raksia tämän ruudun ja sainkin ohjeet kotijumppia varten joista tykkään erityisesti!

Yllätyin iloisesti myös treeniohjelmia läpi käydessäni, että Siru oli huomioinut erikseen polvivammani johon sain oman jumppansa, joka ylläpitää polven ympärillä olevia lihaksia. 

Siru on asiantunteva, mukava ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka käsiin tuntui todella hyvältä niin sanotusti luovuttaa itsensä ja antaa toisen opastaa. Hänelle oli myös helppo kertoa asioita liikunnasta ja ruokailusta, vaikka kieltämättä hävetti kertoa tapaamista ennen vatsaan menneet asiat. Se oli minulla pelkkä kahvi. Sanoinhan, että silppua koko ruokailu. Olen elänyt kieltämättä hetken ajan ruisleivällä ja jogurtilla, joten jotainhan tässä on lähdettävä tekemään hektisen arjen keskelle.

Sirun palveluihin kuuluu lähi-  sekä etävalmennukset. Lisäksi ihan pelkät treeniohjelmat ilman tapaamisia tai valmennuksia. Joten jos kiinnostuit on mahdollista hankkia Siru omaksi personal traineriksi kauempaakin. Siru mahdollistaa monipuoliset palvelut painonpudotuksesta, kehonkoostumuksen muutoksiin tai voi mahdollistaa etsimään liikunnan ilon tai auttaa sinua terveellisen elämäntapohin. 

Ja tottakai käsitöihin hurahtaneen ihmisen oli pakko tehdä jonkin näköinen treenivaate motivaatiota kasvattamaan. Eikös niin? Valmistin vanhasta trikoomekosta ja vaaleanpunaisista collegepaloista itselleni treenipaidan. Tyköistuvat ja kiristämättömät vaatteet treeniin ovat omaan mieleeni, joten vanha trikoomekko sopi tähän materiaaliksi vallan hyvin.

Kysyin myös itse Sirulta millaisia treenivaatteita hän suosii. Vastauksesi sain, että hän ei suosii väreissä tällä hetkellä enemmän hillittyjä värejä ja vaatteiden on oltava ennen kaikkea mukavat päällä. Eräs vinkki Sirulta oli treenivaatteisiin, että kannattaa suosia vaatteita, joissa itsellään on kiva olla ja on itsevarmaolo.

Mielestäni todella mainio vinkki!

Vaatteet tsek, ohjelmiin tutustuminen tsek, ruokakaupassa käyty tsek ja nyt sitten vain aloittamaan! Palataan kuukauden päästä ja katsotaan mitä on tapahtunut, onnistuiko ruokailu ja millaiset fiilikset lopputuleman pitää.

Sirua voi seurata facebookissa ja hänen nettisivuiltaan löydät paljon lisää tietoa Sirusta ja hänen palveluistaan. Sirulle on myös tulossa ohjelma itse äideille, jossa keskitytään koko äitiydenskaalan liikuntaan. Kannattaa siis pysyä kuulolla, jos se kiinnostaa juuri sinua!