Ihan oma valtakunta

Liki vuoden päivät tuli nukuttua vanhassa asunnossamme olohuoneessa. Tytöille oli saatava oma huone, ihan omaan käyttöön, joten se perinteinen ratkaisu pienessä kaksiossa oli tottakai tämä ratkaisu.

Nyt kumminkin uudessa kodissa minulla on ihan oma valtakunta. Täysin oma.

Sisustaminen on luovaa puuhaa ja koska se on luovaa, rakastan sitä. Oma valtakuntani, oma makuuhuoneeni saikin visionsa jo ennen muuttoa. Halusin sieltä ehdottomasti löytyvän pullonvihreää väriä, vihreitä kukkia ja kauniita tauluja. 

Nyt siellä onkin yksi testikukka, koska katson säilyykö se hengissä kissan taikatempuilta. Taulut aseteltiin seinälle yhdessä esikoisen kanssa ja pullonvihreät samettiverhot ovat paras löytö ikinä, joihin ihastuin heti ensisilmäyksellä.

Luin joskus kauan aikaa sitten jonkin artikkelin, että makuuhuoneen värimaailmalla ja sisustuksella voi saada rauhaisat yöunet. Halusin kokeilla tätä ja tehdä makuuhuoneesta sellaisen, jossa värit ovat rauhalliset ja miellittävät itselleni.

En tiedä pitääkö tämä lukemani millään tutkimusperusteilla paikkansa, mutta kyllä omassa valtakunnassani nukkuu erittäin hyvin.

Haluan, että blogistani löytyy paljon asioita, joihin saan käyttää voimavaraani luovuutta. Sisustaminen saa olla yksi niistä, käsitöiden, vaatteiden, runojen, valokuvauksen ja arjenkommellusten lisäksi.

Kyllä. Arjenkommellukset voivat olla myös luovaa, kuten petaamaton peti. Mielestäni rentoudellaan erittäin kaunis.