Ikinä ei kannata sanoa "ei ikinä" - Takaisin blogimaailmaan

Kun viimeeksi kirjoitin blogia, elin vuoristoradassa. Toisinaan elän edelleen, mutta toisinaan pystyy jo inspiroitumaan, hymyilemään ja jopa suunnittelemaan tulevaisuutta.

Nyt olen taas täällä. Keskeneräisen valmiina. Jep, se minä olen.

Hei vanhat tutut blogin toisella puolella! Muistatteko minut? Ehkä tänne myös ilmaantuu aivan uusia lukijoita, joten esittäytyminen olisi varmasti paikallaan.

Olen 24-vuotias kahden tytön äiti ja aloittanut juuri tänä syksynä artesaani-, tarkemmin sanottuna vaatetusalaopinnot. Olen siitä erittäin innoissani ja taisin sattumalta löytää sen, mitä olen etsinyt kuusi vuotta tuloksetta. Rakastan asioita, joissa saa käyttää luovuutta. Se tuo minulle voimaa. Hyvänä esimerkkinä toimii valokuvaus, jota olen harrastanut jo pitkän aikaa. Käsityöt ovat ihanaa virikettä ja kissa sohii vieressä sukkapuikkoja kun neulon. Ihanaa ja ärsyttävää samaan aikaan.

Elämää pääsi kumminkin varjostamaan kesän alkaessa vaikea masennus, josta voitte lukea enemmän täältä. Edelleen käyn läpi asioita masennukseen liittyen, mutta samalla olen saanut selätettyä paljon. Olen hyväksynyt sen itsessäni ja se on auttanut minut ylös pahimmasta kuopasta. En enää häpeä. 

Matka kumminkin jatkuu kapuamalla maan tasalle, välillä laskeutuen ja jälleen taas nousten.

Blogi Hempee sisältää runoja, hyvinvointia, käsitöitä ja arjen sanelemia ajatuksia.

Vahvoja mielipiteitä tästä blogista ei löydy, vaan hempeää hömppää ja toisinaan syvennytään hieman syvemmälle ajatuksiin. Runoja, sanoja, pätkiä ajatuksista tulee aiheista, kuin aiheista. Käsitöitäkin saatan esitellä, valokuvat saavat joskus kertoa enemmän kuin sanat ja arkeakin eletään. Hyvinvoinnista haluan myös kirjoittaa, haluan nimittäin auttaa ja toivon että joistakin teksteistäni voisi olla jollekkin apua. Syvennytään lähinnä apuihin ja ajatuksiin arkea ja mieltä ajatellen omien kokemuksieni perusteella ja voitetaan ongelmia yhdessä. Miltä se sinusta kuullostaa?

Mahtavaa keskiviikkoa teille ja huikatkaa uudet ja vanhat sieltä näyttöjen toiselta puolelta! Olisi mukava tietää ketä sieltä löytyy.

Hempein terveisin
Jonna