Johdanto - Kesä hämähäkin seitillä ja syksy mielessä

Heinäkuun viimeinen. Kesä vierähti ja pian alkaa arki. Olen odottanut sitä.

Rakastan tätä aikaa vuodesta. Aurinko alkaa kuultamaan kullanhohtoisena, auringonlaskut ovat ihania. Kiinnitän huomiota enemmän luontoon ja rakastan sen erilaisia värejä. Tuntuu hyvältä, joka ikinen kesä lopettaa se luonnon värimaailmaan. Syksyn loistoa odottaessa.

Kesä- ja heinäkuu menivät ohuella hämähäkin seitillä, mietin milloin se hajoaisi. Samalla kun päivänkakkarat koristivat suttuista nutturaa ja hymyilytti. Horjuttiin elämän raadollisuuden ja onnellisuuden molemminpuolin. Onnellisuus tuli kumminkin ja voitti. Ja se tulee voittamaan omassa mielessäni myös loppuvuoden, vaikka tiedän, että hämähäkin seitti on hutera ja ohut näinkin painaville asioille.

Kesäni meni juhlamekkoa valmistaessa, omaa hyvinvointia pohtiessa, tunsin rakkautta ja monia positiivisia tunteita, stressinsietokykyä harjoitettiin ja lapsien kanssa arkea puntaroitiin. Hämähäkin seitillä, sitä se oli. Paksu tukeva oksa otti kumminkin vastaan aina.

Kesä vierähti myös mielenkiintoisissa paikoissa käydessä lähimatkailulähettiläänä. Imatran Valtionhotelli ylhäisyydessään, Luumäeltä löytyi viehättävä Hotelli Salpa, Wolkoffin viini- ja olutkellari ihastutti tunnelmallaan ja tuttu Rauhan Holiday Club yllätti aktiviteeteillään.

Odotona arkea, koulua. Jännitän esikoisen kouluun menoa ja mietin muuttuvaa arkea. Odotan sitä onnellisena.