Mitä Personal Trainer teki minulle? - Sis. ennen ja jälkeen -kuvat!

*Toteutettu yhteistyössä Personal Trainer Siru Könösen kanssa 

Palataanpa hetkeksi kuukauden takaiseen.

Söin huonosti, erittäin huonosti, kuihduin. Liikuntaa harrastin niin ja näin. Kroppa tuntui olevan jossain ihan omilla teillään. Sitten sain avuksi Personal Trainer Siru Könösen, joka auttoi minut alkuun. Työharjoittelussa ollessa ja tietokoneen pölyyntyessä onnistuin Sirun laatimassa hyvinvointisuunnitelmassa ja siitä todisteena yllä oleva kuvapari. Vasemmalla hymyilee mielestäni hieman riutunut personaa, kun taas oikealla on hyvinvoivan näköisempi nainen.

Ja olo on myös sen mukainen.

Onnistuin siis syömään ja pitämään kuntoa yllä, muutamista hairahduksista huolimatta, kohti tasaista rytmiä. Kunto kohosikin niin, ettei samat treenit tehonneetkaan enää niin hyvin kuin alussa, joten Siru laatikin minulle uudet hieman tehokkaamat treenit. Mainitsin haaveilevani edelleen juoksemisesta ja sen kokeilemisesta, jota testasinkin jo hieman, joten treenit suunnattiinkin juoksijalle sopiviksi. Polvi on pysynyt hyvänä ja juokseminen ei sattunut enää niin kuin aiemmin.

Kehitystä on siis tullut ihan selvästi, niin kunnossa, ruokailutavoissa ja massaa on saatu ulkonäköönkin. Alun ajatuksista voit käydä lukemassa täältä.

Sirulla on myös erittäin mielekäs tarjous kaikista treeneistä ja ruokavalioista, jonka voi kurkata nettisivuilta vielä tarkemmin. Tarjous on voimassa 18.5. asti. Voit siis aloittaa kesän reippaasti ja saavuttaa mahdollisesti omia tavotteita, kuten minäkin huomaamattani juoksemisen kohdalla.

Aikaisemmin ajattelin, etten enää juokse. Nyt ajattelen, että vielä minä juoksen!