Miten säilyttää keskeneräinen neulomus? - Vastaus on kaunis, kierrätyslasista valmistettu keräpesä!

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Kellopuodin kanssa.

Keräpesä on kaunis säilytys ratkaisu keskeneräiselle käsityölle.

Oli hämärä ja viileä ilta. Olin samana päivänä pohtinut lapsieni pukeutumista, varsinkin meidän vilukissan kannalta. Avasin television, etsin sen parhaimman hömppäkanavan ja aloin neulomaan lapselleni lämmintä kaulaliinaa talven pakkasiin.

Keräpesä on valmistettu kierrätyslasista.

Neuloessa lankakerä seilaa pitkin lattioita, luututen joka ikisen roskan ja karvan kohti neulomusta. Kaksi kissaa ja lankakerä, eivät ole hyvä yhdistelmä. Monet lankakerät ovat saaneet uuden muodon tassujen ja hampaiden käsittelyn seurauksena. Lisäksi keskeneräisten töiden säilytys on toisinaan haastavaa.

Jos laitat keskeneräisen neulomuksen kaappiin, unohdat sen helposti. Jos jätät puikot lankoineen pöydälle, se saattaa pian löytyä lattialta (se kissa) tai se on aivan varmasti tiellä seuraavaa tekemistä varten. Tähän on onneksi keksitty ratkaisu, joka hivelee silmiä.

Keräpesä. Ihana ja yksinkertainen lasikulho, joka tekee keskeneräisen luomuksen säilyttämisen helpoksi. Ja kauniiksi.

Lasikupu suojaa lankakeriä pieniltä tassuilta.

3 mielenkiintoista faktaa kellopuodin keräpesästä.

  • 100% kotimainen ja käsityönä valmistettu.
  • Käsinpuhallettu. Jokainen keräpesä on uniikki yksilönsä muotoilunsa ja ilmakupliensa kanssa.
  • Keräpesä on valmistettu kierrätyslasista, joka on Iittalan tehtaalta kertaalleen sulatettua lasia. Lasi saa uuden ja kauniin käyttömuodon.
  • Keräpesää on kahta eri kokoa. Toinen on pienempi, johon mahtuu kauniisti yksi lankakerä ja toinen on isompi, johon saa ujutettua kivasti kaksikin kerää.
Keräpesä on mainio lahjaidea käsityönharrastajalle.

Asettelin langat keräpesään ja pujotin langanpäät pienestä kolosesta ja aloin luomaan silmukoita. Näytti hurmaavalta, kun ihanan väriset lankakerät soljuivat keskenään lankaa vetäessä lisää kohti neulomusta.

Pian jätin neulomisen ja aloin muihin askareisiin. Se toimi myös kauniina sisustuselementtinä ja hieman jo haaveilin asettavani siihen jouluntuntua kuusenoksilla, kunhan neulomukseni on valmis ja ennen kuin aloitan uuden työn. Joulusta puheen ollen, tämähän on erittäin kaunis ja ihana joululahjaidea neulovalle tai virkkaavalle ihmiselle.

---

Nyt jollain teistä on mahdollisuus voittaa pieni keräpesä itsellesi tai vaikka lahjaksi! Blogini facebook-sivulla arvotaan yksi keräpesä uuteen kotiin. Käy siis ihmeessä osallistumassa! Arvonta päättyy 2.12.2018 klo 18.00.

Jonna