Pappahousut ja someähkyä

Ompelu, housut, vaatteet

Vanhaa tunnelmaa pappahousujen muodossa

Nyt on toinenkin koulun vaatekappale saatu hyvillä mielin kotiin. Valmistin nämä housut kierrätysmateriaaleista, jotka löytyivät koulun kierrätyspisteeltä ihan sattumalta. Kangas muistutti villasekoitteellaan hatarasti vanhan papan housuja ja kuinka rakastankaan vanhaa tunnelmaa. Olkoon se sitten vaikka näin pappahousujen muodossa.

Tunnollinen opiskelija sairastaa lomalla

Viime viikolla sai viettää koulusta hiihtolomaa. En niin välitä lomista, mieluiten tekisin ja menisin eteenpäin, koska haaveenani ja tähtäimenäni on valmistua koulusta odotettua aikaisemmin. Tämä on jo hyvällä mallilla. Lomat on kumminkin siitä ihan mainioita, että tälläinen tunnollistakin tunnollisin opiskelija voi sairastaa sen ajan. Kyllä, sairastin kokonaisen viikon, koko loman. Oli outoa pukea jotain muuta ylle maanantaiaamuna, kuin yöpaita ja peiton sijasta sai kääriytyä viikon jälkeen takkiin.

Someähky on välillä taattu

Loman aikana ja hieman sitä ennenkin olin kriiseillyt sosiaalisen median kanssa. Luin juuri hyvän tekstin bloggaajakollegani Tean blogista, somesta ja elämästä sen takana. Some on ihana, somessa on mahtava tehdä asioita, mutta pian itsestäni alkoi tuntua siltä, että haluan kertoa asioita enemmän livenä tai soittamalla ystäville ja tutuille. Sen sijaan, että näpyttäisi jatkuvasti tarinaa naama kiinni ruudussa, jossa silmiin osui whatsapp-sovellus tai jakamalla asioita sosiaaliseen mediaan. 

Vaikka en jaa jokaista asiaa somessa ja kukaan ei varmasti tee niin, kuten Tea onkin kirjoittanut, someähky oli itselleni taattu. Siksi päätinkin painottaa someiluni lähinnä näihin rättikässäjuttuihin ja palaudun someähkystä hitaasti, mutta varmasti.

Voisi jo ajatella ja näin karkeasti sanoa, että someähkystä tulee joskus vielä jokin kansantauti.