Positiivista energiaa - Millaisia hyviä asioita jäi mieleen lokakuussa?

Terveisiä kissavaltakunnasta ja sairastuvalta! 

Olin innoissani aloittamassa loman jälkeistä arkea, kunnes märkärätti iski vasten kasvoja ja jouduin lepopotilaaksi kotiin. Sairaalaan olen saanut soittaa tällä hetkellä enemmän kuin kavereilleni, mutta toivon mukaan tämä on pian ohi. 

Niin kuin lokakuu, joka vetelee viimoisia päiviään vaihtuen marraskuuksi. 

Vähän negatiivisten olojen ja ajatuksien takia, päätin pohtia lokakuun positiivisia asioita, mitä tässä kuukaudessa on tapahtunut ja sattunut.

  • Koti muuttui kissavaltakunnaksi muutaman päivän jälkeen kun edellinen hoitokissa sai ihan oman kodin. Nyt meillä tepastelee söpöistä söpöin tyttö, oma Harmi ja kylän kovin jätkä.
  • Hyvä mielen sain siitä, että ensin arka kosketukselle oleva kissa tuli oma toimisesti viereen ja halusi rapsutuksia mahasta asti. <3
  • Juoksulenkki miesystävän kanssa. Niin ihanan raukea olo juoksemisen jälkeen, jota tein pitkästä aikaa ja hyvässä seurassa!
  • Blogin ylläpitämisen inpiraatio. Meinasin jälleen kerran luopua jo toivosta blogin ylläpitämisen suhteen. Ja kappas kummaa tässä kuussa on tullut jo monen monta postausta, kun arki hidasti menoaan verrattuna alku syksyyn. Inpiraatio tulvaa ei voi estää.
  • Neuloosi yllätti jälleen. Puikkojen kilistely on ihanan rentouttavaa.
  • Telkkarista on tullut uusi kaverini. Aikaisemmin telkkari saatettiin avata kerran kuukaudessa ja nyt aina neuloessa sen on oltava päällä ja jokin hömppäohjelman on pyörittävä taustalla puikkoja kilistellessä.
  • Jos jotain hyvää sairastumisesta voi sanoa on se, että olen ollut enemmän itse itseni kanssa. Yrittänyt nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ja tehdä asioita joista tulee positiivinen olo. Oli se sitten sohvalla röhnötystä hiljaa tai näppäimistön naputtelua.

Millaisia positiivisia asioita teille on sattunut lokakuussa?

Tästähän voisi ottaa ihan perinteen, listaten positiivisia asioita kuukauden päätteeksi, jotta negatiivinen mieliala kohentuisi pohtien näitä positiivisia tapahtumia tai asioita.