Pukeudu väreihin, yhdistele kuoseja ja hassuttele - Tämän hetken muoti-ilmiöitä

 *Postaus on toteutettu yhteistyössä K-Citymarket Imatran kanssa.

Ysärikuosit ovat tehneet paluun

Pukeutuminen ei ole tylsää!

Pukeutuminen on sen sijaan mahtava itseilmaisun väline. Vaikka pukeutumista voidaan pitää hieman pinnallisena asiana, on se silti parhaimmillaan mielialaa nostattavaa puuhaa. Pukeutuminen voi tuoda ennen kaikkea itsevarmuutta. Mikä onkaan mahtavampaa, kuin pukea mukavat ja istuvat vaatteet päälleen? Väreistä nyt puhumattakaan. 

Ruutua, kukkaa ja seesteisiä sävyjä - ihanan juhlava arkiasu
Smart casual -lookiin sopivat myös kuosit ja värit
Rohkean punaisilla housuilla lisäät asuun itsevarmuutta

Yhdistä ruutua ja kukkaa, tai pue päällesi kirkkaita värejä. Nyt jos koskaan se on sallittua!

Nyt jos koskaan on sallittua pukeutua moneen erilaiseen kuosiin saman aikaisesti. Vähän hassua vai mitä?

90-luku on hiljaa hiipinyt takaisin muotimaailmaan. Yhdistin todella kauniilla leikkauksella oleva kukkapaidan ruudullisiin housuihin ja valkoiseen jakkuun. Töihin asu olisi sellaisenaan varmasti rauhallinen ja rento valinta, mutta vaihtamalla asuun punaiset housut muuttuu kokonaisuus mukavan räväkäksi!

Leopardia, paljetteja ja ruutua - kaikki samassa paketissa!

Säihkettä myös arkeen

Vaatteilla voit helposti saada loistetta myös arkeen. Tämän hetken ilmiöihin on tullut mukaan paljetit ja timantit. Arkea voi piristää pienellä säihkeellä, kuten kimaltelevalla paidalla. Kotona on ainakin helppo toteuttaa tätä hullunkurista meininkiä! Leopardi ei petä tänä syksynä, ja viileän arjen keskellä lämmin ja pehmeä neuletakki on varmasti jokaisen naisen suosikkivalinta. Ainakin minun!

Pitsi on ajaton juhlaklassikko
Punainen pitsi sopii täydellisesti pikkujouluaikaan

 Nyt eletään pikkujoulujen aikaa. Olethan varautunut?

Vaatekaappiin kannattaa hankkia ainakin yksi juhla-asu. Pitsi on edelleen tänäkin vuona pinnalla!

Itse olen joulun innoittamana ihastunut punaiseen väriin. Tiedän myös punaisen pukevan minua, sillä se saa kasvoni loistamaan. Niin sanotut "omat värit" voi saada tietoon esimerkiksi ammattilaisen kanssa toteutetulla värianalyysillä. Tottakai väreissä tulee suosia niitä omia suosikkejaan, joissa parhaiten viihtyy, mutta askel kohti värejä, joista ei erityisemmin pidä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Nimimerkillä entinen punaisen vihaaja.

Luo pikkujouluasuusi tunnelmaa kermanvaalealla takilla, tai lisää dramaattisuutta tekoturkiskeepillä, joka myös lämmittää mukavasti.

Dramaattisen asukokonaisuuden kruunaa voimakas huulipuna

Tämän postauksen kuvissa näkyy Mywear-malliston vaatteita, joita on saatavilla K-Citymarketeista. 

Mallisto on monipuolinen ja helposti yhdisteltävä. Jokaisessa vaatteessa tuntuu olevan oma pieni jujunsa, kuten leikkaukset, värit, paljetit tai timantit. Kaunis ja laadukas mallisto on myös fiksusti hinnoiteltu. Mywear-vaatteet ovat myös tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Nuo ovat arvoja, jotka ovat itselleni erityisen tärkeitä vaatekaapin sisältöä ajatellen.

Kokeile rohkeasti esimerkiksi ammattilaisen avulla uusia värejä, kuoseja ja malleja, saatat yllättyä!

Kiinnostaisiko sinua päästä vaatetusalan asiantuntijoiden stailattavaksi?

Imatran K-Citymarket viettää lauantaina 17.11.2018 joulunavajaisia.

Paikan päällä on mahdollisuus päästä stailattavaksi, sillä minä ja kaksi muuta vaatetusalan artesaaniopiskelijaa stailaamme päivän aikana 12 osallistujaa Mywearin vaatteilla.  Kiinnostuitko?

lmoita itsesi mukaan laittamalla yksityisviesti K-Citymarket Imatran Facebook-sivulle, niin paikka voi olla sinun! Ilmoittautuminen on sitova. Varaathan itsellesi aikaa klo 12 - 15 sekä tietysti iloisen ja ennakkoluulottoman mielen. Kunkin osallistujan stailaukseen kuluu noin 45 minuuttia. Otamme paikan päällä tietysti myös valokuvat stailatuista asuista!

Osallistujista valitaan voittaja, ja palkintona on asu, joka on suunniteltu juuri voittajaa varten! Voisitko se olla sinä?

Nähdään siis iloisissa tunnelmissa Imatran K-Citymarketissa 17.11.! 

Jonna