Uusi koti, kuulumisia ja pian myös uusi blogikoti

Tavarat ovat paikoillaan ja on saanut aloittaa uutta arkea uudessa kodissa. Jos edellinen koti tuntui juuri oikealta, niin tuntuu tämäkin. Meidän kahdella kerroksella oleva koti on juuri sitä, mitä meidän tarpeet tarvitsee. Kotia haluan esitellä enemmän omassa postauksessaan vielä myöhemmin.

Saan olla älyttömän kiitollinen tukiverkostolleni. Muutto ei mennyt suunnitelmieni mukaan, eli en itse ollut mukana kantamisoperaatiossa. Jäin lapsien kanssa mummolaan odottamaan, että tavarat kannettaisiin minulle kotiin, koska olin itse saanut niskani niin jumiin, ettei pää liikahtanut lainkaan ja olin muutaman päivän sairaslomalla. Joskus on ihan älyttömän vaikeaa ottaa apua vastaan, vaikka tietää tasan tarkkaan, että sitä tarvitsee juuri nyt. Kaikki meni kumminkin jouhevasti ja olen kaikille auttajille erittäin kiitollinen.

Olimme evakossa muutaman viikon ennen muuttoa. En enää kestänyt yöllisiä hengenahdistuksia vanhassa kodissa ja päädyttiin mummolaan asumaan muutamaksi viikoksi. Se sisälti tekstiileiden tuuletusta ja pesua, jotta saadaan talon haju pois tekstiileistä ja pelastettua suurin osa tavaroista. Huonekalujakin pistettiin palasiksi. Toisaalta hyvä, koska ei uuteen kotiin olisi kaikki edes mahtunut. Vaikka neliömäärä on sama, niin huonejärjestys on aivan eri kuin normaalisti. 

Mutta arvatkaa mitä? - Olen nukkunut niin hyvin nämä muutamat viikot mummolassa, sekä uudessa kodissa!

Tukiverkostoa löytyi myös kissoille tämän muutaman viikon ajaksi. Olen päässyt tutustumaan sijaiskotitoiminnan myötä ihaniin ihmisiin ja heistä löytyi auttajia myös kissojen kanssa. Oli ihan mielettömän ihana fiilis herätä molemmat kissat jaloksissa ensimmäisenä aamuna uudessa kodissa.

Tällä hetkellä minulla on yksi sijaiskissa kodissani. Kaunis, musta poikakissa. Navettakissa, joka arasti ihmisen kättä valtavasti. Nyt hän on ollut meillä noin kolme kuukautta. Sylikissa hän ei ole, mutta ihmisen käsi ei ole enää niin paha juttu. Tai yleensäkkään ihminen. Kun luottamus syntyy on sitä ihan mahdottoman ihana seurata. Nyt maistuu nukkua sängyssä ihan kiinni jaloissa, joka yö. 

Meidän koti vaihtui ja hetken kuluttua vaihtuu myös blogin koti. Vielä en ole varma mihin päädytään, mutta tämä ihana Starbox-blogiportaali, joka on ollut blogini kotina jo noin 2 vuotta sulkee ovensa 31.3. ja silloin minun blogini jatkaa myös jossain muualla. Siitä kerron lisää myöhemmin ja toivottavasti te lukijat jatkatte matkassa, mihin ikinä päädytäänkään.

Rakkaudella, Jonna