Voi hyvin! - 3 vinkkiä tulevaan vuoteen

Muotokuva

Olen viettänyt joululomaa rennolla otteella ja nyt odottaen seuraavaa vuotta. Pitkästä aikaa tuntuu, että seuraava vuosi voi olla edellistä parempi.

Tämä vuosi, 2017, on ollut minulle erittäin raskas ja työtä takana. Työtä itseni kanssa olen tehnyt jo alkuvuodesta asti, askel kerrallaan. Mutta vihdoin alkaa tuntumaan siltä, että saa elää ilman ylimääräistä purestamista päivästä toiseen. Työtä vielä on ja sitä on varmasti edessä päin, joka ikinen vuosi tietysti, mutta uskon sen tuntuvan kerta toisensa jälkeen helpommalta.

Vihdoin alan tuntemaan itseni, sen mitä haluan ja sen mitä jaksan. Ihminen ei jaksa kaikkea, toiset jaksaa enemmän ja toiset vähemmän. Hiljaa hiipien kohti kultaista keskitietä. Ajattelin jakaa teille omat pienet vinkkini seuraavaan vuoteen. Ne ovat erittäin pieniä, mutta siltikin erittäin ratkaisevia oman hyvinvoinnin kannalta.

1. Opettele nauttimaan pienen pienistä asioista. Itse opin nauttimaan ilman stressin häivähdystä esimerkiksi liikkumisesta. Päätin, että liikun kun siltä tuntuu, ilman turhaa puurtamista. Joogailuhetkestä, jonka sain tehtyä tuli erittäin hyvä mieli. Se saa jatkua jos jatkuu, mutta jos ei annetaan sen olla. Pääasia, että siitä hetkestä jäi mieleen hyvä fiilis.

2. Pohdi mitä haluat ja mitä jaksat. Mieti elämääsi siltä kannalta, mitä jaksat ja mikä tuo sinulle energiaa. Jätä taka-alalle ne asiat, jotka vain kuluttavat energiaasi negatiivisesti. Tämä on erittäin merkittävä taito, joka kannattaa opetella.

3. Toteuta hiljalleen niitä asioita, joita olet aina halunnut kokea tai joita olet miettinyt. Itse toteutin yhden kuvausideani. Halusin hetkeksi hypätä vanhan tyylisten valokuvien taakse, kokeilin sitä ja tämän postauksen kuvat ovat juuri niitä toteutuneita. Pienienkin asioiden ja mietintöjen toteutuminen toi valtavasti energiaa.

Näiden vinkkien saattelemana toivotan kaikille mahtavaa seuraavaa vuotta. <3