Arjen luksusta

Qué pasaa? Täällä juoksee taas päivät hurjaa vauhtia! Perjantaina lähdin koulun jälkeen lentokentälle hakemaan mun ensimmäistä suomivierasta meille :) Sain siis ilokseni Idan tänne viideksi päiväksi mun kanssa elämään tätä Madridin yliopistoarkea ja elämää sen ulkopuolella. Ihana fiilis, kun voi pitkästä aikaa höpöttää kunnolla suomijuttuja ja kuulumisia ilman kiirettä. Tai no, onhan täällä ohjelmaa riittäny...

Sunnuntaina muutettiin siis vihdoin vähä pidempiaikasempaan asuntoon Villan keskustaan ja kun helpotuksesta soikeina päästiin kaikkien kamojemme kanssa tänne viiden hengen kommuuniin, oli edessä pienimuotoinen shokki. Kämppä haisi ihan kauhealta ja keittiössä chillaili kolme italialaista opiskelijapoitsua polttamassa ruohoa :D Kaikki tuntu jotenki ihan kuvottavalta täällä ja pieni epätoivo hiipi korvien väliin. Täällä pitäisi kuitenki majailla Juhannukseen asti, ja ensimmäisen illan jälkeen se ajatus tuntu ihan mahdottomalta. Tänään täällä oli kuitenki käyny siivooja ja sovittiin poikien kanssa, että polttavat ulkona. Onneks kaikki näyttää aina paremmalta aamulla, ja tänään ku tultiin kotiin, täällä jopa tuoksu ihan hyvältä. Life is & struggle is real huh?

Viikonloppuna saatiin nauttia auringosta ja 20 asteen lämpötilasta, kun kierreltiin Madridin keskustaa MUUTAMAN muun turistin kanssa. Päivällä vielä suunnilleen näki eteensä Solin aukiolla, mut illemmalla seiskan jälkeen Gran Vían tie kuhisi jengiä kuin muurahaispesä. Kyseiselle tielle avattiin Primark pari viikkoa sitten, mut meiltä se kuitenkin jäi vielä välistä. Ajankohta oli sellanen, että jos oltais menty sisään, en tiedä millon oltais päästy sieltä seuraavan kerran ulos :D Tuli kierrettyä mun lempparipaikkoja ydinkeskustasta, eli Kuninkaallinen Palatsi, San Miguelin kauppahalli, Gran Vían tie ilta-aikaan sekä tietyt vaateliikkeet. Churrotkin tuli testattua ekaa kertaa täällä Madridissa. Helposti tuolla saa 9 tuntia hujahtamaan, kun vaan leijuu fiiliksen mukaan paikasta toiseen ja antaa virran viedä :)

Tänään raahasin Idan luvattoman aikasin ylös sängystä ja mun mukaan yliopistolle viettämään lomapäivää ;) Ei mulla ollu onneks kuin neljä tuntia jonka jälkeen kierrettiin kampuskierros ja suunnattiin takasin Villaan viettämään siestaa. Huomenna mulla ei ole luentoja, joten suunnataan taas koko päiväksi keskustaan fiilistelemään mun lempparikaupungin tunnelmaa. Ihanaa arjen luksusta tämmönen ystävän hostaaminen! Voi itekin heittäytyä välillä ihan turistiksi ja fiilistellä kaikkea tuttua kuin ekaa kertaa. Kaikin puolin ihanaa vaihtelua kaiken muuttohässäkän ja koulujuttujen keskelle :)

Chocolate? Make it double ;)