Blogihaaste: Miksi rakastan itseäni?

Huomenta maailma! Suomessa kello on jo 3:24 eli saa sanoa huomenta eiks nii? ;) Tänään oli kuvaushommia keskustassa, ja en millään malttanut nukahtaa ennen kun sain valmiita kuvia sähkäriini. Kun aikani kuluksi selailin blogeja, löysin ihanan Elisan blogista haasteen, joka jokaisen olisi hyvä tehdä. Haasteen idea on listata 10 syytä, miksi rakastaa itseään. Suomessa vahvana vallitsevan itsensä vähättelykulttuurin kasvatteina tää voi tuntua alkuun aika hard corelta, mut on erittäin paikallaan jokaiselle pysähtyä hetkeksi miettimään, miten huipputyyppejä me oikeesti ollaan - just tällaisina, tässä ja nyt.

Tältä näyttää mun lista:

  • Olen ulospäinsuuntaunut ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Rakastan sitä tunnetta, kun kotona on elämää ja talo täynnä ihmisiä, mut tykkään myös ladata akkuja ihan hiljaa omissa oloissani. Nykyään jopa tarvin sitä omaa aikaa.
  • Vaikken ole luonnonlahjakkuus missään asiassa, olen silti semihyvä monessa jutussa. Nuorempana olin katkera maailmalle tästä superlahjakkuuden puuttumisesta, mut myöhemmin huomasin, että näilläkin geeneillä voi hieman loistaa, ja parhaimmillaan jopa useassa jutussa!
  • Olen tosi kiinnostunut monista asioista ja jos mun pitäisi kuvailla itseäni yhdella sanalla, se voisi olla monipuolinen. Olen tanssinut kaikkea hiphopista balettiin, mun spinning-tunneilla soi mm. Nightwish ja käyn salsatunneilla. Minua kiinnostaa avaruus, henkisyys, ihmisten elämänfilosofiat, erilaiset kulttuurit ja ajatusmaailmat. Imen uusista asioista aina kaiken mahdollisen tiedon.
  • En ole pitkävihainen. Tulisen luonteeni ansiosta räjähdän suuttuessani kuin ydinpommi, mut heti seuraavassa hetkessä kiukku on yleensä laantunut.
  • Siniset silmät on pop! Suomessa aina haikailen ruskeiden silmien perään, mut ulkomailla siniset on eksoottista kamaa ;)
  • Näin 21 vuoden jälkeen tykkään myös mun pisamista nykyään. Antaa eloa ja pigmenttiä kasvoille ja ne on aina selvä merkki kesän tulosta.
  • Aistin asioita pikkusen syvemmin ja vahvemmin kuin moni muu, ja vaikka tää on toisinaan aikamoinen rasite, antaa se myös paljon. Kuopat on syviä mut toisaalta huiput on tosi korkeita, värit vahvoja ja fiiliksillä vois parhaimmillaan liikuttaa vuoria.
  • Mulla on vahva intuitio johon pystyn ja uskallan luottaa 100%.
  • Olen välillä jopa pelottavan rohkea uusien asioiden suhteen. Yleensä teen ensin ja mietin vasta sitten, ja tällä skenaariolla on saatu kerättyä aikamoisia hetkiä - samalla linjalla siis jatketaan!
  • Jos haluan tehdä jotain, teen sen. End of the story.


Nyt haastan SINUT siellä pohtimaan tiistain piristykseksi kymmenen kivaa asiaa, mitkä tekee sinusta ihanan! Besos <3

photos by Tom Parker